Nieuwjaarsfeest organiseren en kaarten bestellen
Mijn verhalen,  Samenwerking

Nieuwjaarskaarten van Kaartenhuis.

Happy New Year! Wens je familie, vrienden en kennissen het beste voor het nieuwe jaar. Stuur ze een mooi nieuwjaarskaartje helemaal zelf ontworpen of kies een mooie kaart uit de collectie van Kaartenhuis. Echte post is natuurlijk veel leuker! Of heb jij binnenkort een kinderverjaardag, kraamfeest, housewarming of op zoek naar originele verhuiskaartjes? Kaartenhuis heeft voor elke gelegenheid een passend kaartje.

Nieuwjaarsborrel

Binnenkort hebben wij een nieuwjaarsborrel en het is natuurlijk superleuk om een gezellige nieuwjaars borrel uitnodiging te sturen. Tuurlijk, je kunt ook heel snel een whatsapp met uitnodiging versturen naar je vrienden en familie, maar zeg nou eerlijk een kaartje ontvangen is toch veel en veel leuker? Het maakt het net allemaal wat persoonlijker, zo’n handgeschreven enveloppe met een mooie kaart in je brievenbus.

Naast dat je bij Kaartenhuis zelf heel makkelijk en eenvoudig een kaartje kunt ontwerpen koos ik voor een “standaard” kaart uit de kaartencollectie van Kaartenhuis. Verder koos ik voor een pakketje van 10 stuks en liet deze naar mijzelf versturen. Binnen vijf minuten had ik mijn set kaarten compleet in mijn mandje. Bij Kaartenhuis ontvang je je zelfontworpen gepersonaliseerde kaarten eerst thuis en vervolgens kun je deze zelf weer versturen. Zo kun je de kaarten zelf nog even controleren en misschien ook wat persoonlijker: de enveloppen zelf schrijven.

Snelle service

Het idee van een nieuwjaarsborrel was nogal een last minute actie van mij. Gelukkig heeft Kaartenhuis een snelle service, want bestel je je pakketje kaarten voor 19.30 dan doen zij jou bestelling nog op dezelfde dag nog op de post. Voor deze snelle service berekenen ze ook geen extra kosten. De pakketjes worden op de bezorgdagen van PostNL bezorgd. Dus dat is wel handig als je ook zo´n last minute idee heb.

Kaarten, nieuwjaarskaarten

De mooiste kaarten voor de laagste prijs.

Kaartenhuis heeft al meer dan 10 jaar ervaring. Ze hebben de mooiste kaarten voor de laagste prijs. Je kunt dus je kaartjes geheel ontwerpen naar eigen wens. Liever een andere achtergrond? Toch een foto van je hond erbij? Liever een kleine uitnodiging of toch een wat groter formaat? Kies uit diverse formaten. Het maakt allemaal niet zoveel uit. Het kan allemaal bij Kaartenhuis, niks is te gek. Binnen no-time heb jij een prachtig zelf ontworpen kaartje.  De “standaard” collectie kaarten van Kaartenhuis zijn heel divers, ben je op zoek naar een grappige kaart of een hele strakke kaart er is voor ieder wat wils en ook deze kun jij weer naar eigen wens aanpassen.

Nieuwjaarskaarten

Geen moeilijke ontwerpsoftware, heel fijn dat dit allemaal zo makkelijk kan.

Zo. Nu de kaarten in huis zijn, kan ik de enveloppen schrijven en weer verder met de boodschappen voor de nieuwjaarsborrel!

*Dit artikel is tot stand gekomen doormiddel van een samenwerking[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]