Ik weet het even niet.
Mijn verhalen

inspiratieloos

Ik heb vandaag gewoon even helemaal niks. Inspiratieloos. Gewoon “effe”niks te melden. Zo jammer! Ik vind het wel heel leuk dat je even langskomt om te lezen wat ik dan te melden heb over inspiratieloos. Gisteren, zondag was een perfecte dag om lekker te bloggen. Zo’n luie zondag. De dag na het verjaarsdagfeestje van mijn dochter Noa. De meiden waren buiten, man was aan het koken. Ik zou dus gewoon heel de dag kunnen bloggen of …strijken. Maar ik had geen hersenspinsels! Serieus! Er kwam niks uit. Mijn notitieboekje nagelopen. Ik kon er gewoon niks van maken. Inspiratieloos op zondag. Uiteindelijk heb ik maar voor strijken gekozen. Je moet toch wat. Ik vind dat best lastig merk ik, werd er een beetje chagrijnig van. Eigenlijk heb ik het nooit zo gehad.

Inspiratie is ver te zoeken op dit moment…

Maar Dewi, dan zoek je toch een leuke tag uit? Je kunt toch wel over “iets”schrijven?? Ik weet het er zijn talloze lijstje met blog ideas te vinden op internet. Of een “tag” op internet te vinden om je te helpen aan de nodige inspiratie. Ik zou ook mijn 30 day of blogchallenge op kunnen pakken. Ik geloof dat ik pas op onderwerp nummer twee ben van de lijst. Maar heel eerlijk ben ik niet zo van deze voorgekauwde lijstjes. Het is inderdaad wel makkelijk als je echt niks weet.
Zoals ik dus…nu op dit moment, maar het staat mij toch tegen om ze in te vullen.

Regelmatig wordt dat aan mij gevraagd, hoe ik op inspiratie kom. Tja dat kan zomaar ineens opkomen.
Als ik boodschappen aan het doen ben of tijdens het sporten. Meestal door het lezen van andere blogs, een rondje Pinterest doet wonderen. Vaak noteer ik dan gelijk in mijn boekje, zodat ik het later kan uitwerken. Nou ik heb mij suf laten inspireren op Pinterest en zoveel blogs gelezen op zondagmiddag. Ook tijdens het strijken ..geen inspiratie.

Soms heb ik een super goed idee en vergeet dit dan weer. M’n notitieboekje of telefoon werkt hier goed bij. Meestal schrijf ik wat steekwoorden op zodat je later rustig dit artikel kan uitwerken. Dat boekje staat inmiddels redelijk vol met steekwoorden, kleurtjes, pijltjes en dubbel onderstreept. Maar ik kan er op dit moment even niks mee.

Eigenlijk is het vandaag voor het eerst dat ik even helemaal niks weet. Ik kan wel heel krampachtig wat gaan schrijven over iets, maar dat wordt toch niks. Voor nu laat ik het maar zo. Morgen weer een nieuwe dag.

En jij met je blog? Heb je er weleens last van? Of heb jij nog tips voor mij?

16 Comments