6x knappe sandaaltjes Lazamani
Mijn verhalen,  Shoppen

Inspiratie 6x knappe sandaaltjes!

Inspiratie 6x knappe sandaaltjes. Naast dat ik blij ben dat het lente is en dat het zonnetje zich eindelijk weer eens laat zien, ben ik ook blij dat ik m’n donkere laarzen, zwarte sneakers en dr. Martens weer kan opbergen in de kast. Even een tijdje lekker niet. Bye. Doei. De nieuwe zomercollectie is nu alweer te verkrijgen. Tijd om alvast wat inspiratie op te doen…

Tijd om te shoppen!

Een nieuw seizoen dus we mogen weer..we moeten weer, wat vervelend..tijd om te shoppen! Nieuwe frisse sneakers én sandaaltjes. Sneakers had ik vorige week al geshopt. Mijn musthave voor dit seizoen is de Puma Basket Heart. Ik ben helemaal weg van deze schatjes. Lekker clean wit, girly én toch stoer. Ik slaap er nog nét niet in. Nu ik mijn sneakers in de pocket heb is de jacht nu geopend naar sandaaltjes. Elk jaar wil ik fijne sandaaltjes hebben. De eisen die ik stel aan sandaaltjes zijn dat ze van leer moeten zijn, leuk moeten staan onder een zwierige rok, aangekleed bij een jeans en natuurlijk heerlijk moeten lopen.

Nu vind ik wel, dat sandaaltjes altijd “naakt” zijn. Daar bedoel ik mee dat je goed je tenen ziet en vaak ook je  hiel. Je voetjes moeten dus echt als eerste summer- en mooi weer proof zijn voordat je deze juweeltjes kunt dragen. Maargoed, dat is natuurlijk bijzaak, want als je deze sandaaltjes ziet ga je meteen aan de slag. Ik heb mijn oog laten vallen op de vrolijke sandaaltjes van Lazamani.

6 x knappe sandaaltjes
Ik wil ze hebben…

Supercute toch? Ik vind de sandaaltjes met de bedeltjes en erg leuk, maar dan weer op een leuke spijkershort of ze passen goed bij een strandoutfitje. Zo vrolijk! Toch neig ik weer heel snel naar zwart..lekker makkelijk en heel cliché, past overal bij. Het paar rechtsboven, zwart met goud vind ik de leukste en het makkelijkst te combineren. Ik zou ze dragen met een jeans, opgerolde broekspijpjes of onder een mooie zwarte broek. Eigenlijk kunnen ze overal wel op. Het gouden sandaaltje vind ik ook leuk, maar ik vind deze wel erg “kalig” Geen hiel en alleen een leer lapje en een bandje, dan voel ik mij zo bloot. Ik ken Lazamani verder niet, maar ze zien er wel comfortabel uit met een zacht voetenbedje.

Ohhhh ik wil ze eigenlijk wel gewoon hebben…

Je shopt deze juweeltjes bij mooieschoenen.nl. Welke vindt jij het leukst?

19 Comments