Look of the day!,  Shoppen

H&M shoplog


Ik was voor de meiden ( voor wie anders!) nog op zoek naar leuke jurkjes. Ik was bij de H&M, maar vond niks leuks voor ze. Maar wel een outfitje voor mama! Meestal is het andersom en kom ik altijd wel met iets voor de meiden thuis, maar ik hou ook van leuke kleertjes voor mijzelf!

Dit soort setjes zijn ideaal voor de vakantie en die neem ik dan ook altijd graag mee. Ik vind ze zoals moeders denken “praktisch & lekker makkelijk” zo’n shortje, maar toch stijlvol. Ik hou ervan!

H&M

Het shirtje is zijde “achtig” met een lekker glimmertje, even net anders dan een gewoon basic shirtje. En ik vind deze kleur geweldig!

Shortje is lekker luchtig, met zakjes, wat ik al gelijk een wat sportieve look vindt geven. Wat jammer is dat er geen knoopje of rits zit, maar gewoon elastiek. Ik vind een rits en knoop net even wat meer gekleed, meestal heb ik mijn shirtje of blousje wat nonchalant in m’n broek, dat staat nu dus niet leuk met elastiek. Ik heb daarom een riem erbij gekocht, soort kwastjes riem, wat gelijk een leuk speels effect geeft!

voor dit hele setjes inclusief de riem was ik nog geen dertig euro kwijt! De sandaaltjes zijn van Supertrash en had ik vorig jaar zomer gekocht.

6 Comments