Mijn verhalen,  Winnen

Herfsthop (winactie gesloten)

Hi! Leuk dat je er bent en welkom op mijn blog Firmamama! Waarschijnlijk ben je hier beland via Annick met haar blog;  De Wereld van Arthur  Heel erg bedankt Annick voor het doorsturen. Ik zal mij zo even kort voorstellen, maar ik zal eerst vertellen hoe de Herfsthop werkt. En natuurlijk heb ik ook een leuke winactie, waar je aan mee kun doen.

Hoe werkt deze Herfsthop.

Het is een dag waar je kan bloghoppen. Je hopt gezellig van de ene naar de andere blog. Zo leer je ook eens nieuwe blogs kennen en ook niet heel onbelangrijk…je kunt ook nog eens meedoen aan 31 (!?) winacties, iedere blog, waar jij langs hopt heeft een superleuke winactie. In totaal doen er 31 blogs mee aan deze Herfsthop, dus heel veel winacties en kansen!

Wie ben ik?

Misschien kom je al geregeld een kijkje nemen op Firmamama, maar voor als je nieuw bent, zal ik mij kort voorstellen. Ik ben Dewi, 37+ (okay..40) getrouwd en ik ben mama van twee meiden, Noa & Olivia van 9 & 5 jaar. Ik heb geen flesjes en luiers verhalen meer, dus die verhalen zul je bij mij niet vinden. Ik schrijf persoonlijke herkenbare verhalen over hoe het is om mama van twee meiden te zijn met de nodige humor. Ik hou ook van koken, vooral makkelijk & lekker dus je vindt hier ook veel kidsproof recepten. Ook veel kidsmode, leuke reviews, tips , DIY en nog veel meer. Sinds kort heb ik ook een nieuwe rubriek Fabulous moms, waar elke week  een fashionable mama in het zonnetje staat.

En dan nu…mijn WINACTIE!

Ik ben echt een meisjesmama! En een van de leukste dingen van een meisjesmama is shoppen! Ik geef toe, soms zijn het echt mini me’s! Regelmatig struin ik het internet af naar leuke kleertjes voor de kleine dames. En zo kwam ik via Instagram bij
Meis, Mees & Handmade uit. Wat een hoop originele kleertjes! Van leuke jurkjes tot hippe kniekousen, maar ook voor de allerkleinsten, heerlijk mooie broekjes met leuke printjes. Meis, Meis & Handmade heeft nog geen webshop, maar je kunt alles aan ze vragen en heel veel van hun mooie spulletjes staan op hun Facebook pagina & Instagram.
En natuurlijk speciaal voor de mama, die ook zo van shoppen houdt, mag ik van Meis, Mees Handmade een shoptegoed weggeven van 15,-! Hoe leuk is dat!

shoptegoed

meis-mees-handmade-1

Hoe kun je winnen?

Heel eenvoudig! Laat een berichtje achter op mijn blog of op mijn Facebook pagina.
Je kunt meedoen t/m 2 november. 3 november kies ik een winnaar!

Ik stuur je weer door…

En nu stuur ik je door naar de mooie blog van Tineke met haar persoonlijke blog; Tot de maan en terug. Naast dat Tineke mama is van haar zoontje Fedde is haar  blog haar grote hobby. In haar blog deelt ze alles wat ze leuk vindt. Haar nieuwste aankopen maar ook deelt ze haar uitjes of weekendje weg.  Ze omschrijft zichzelf als een kattenliefhebber, shopaholic, nuchtere Fries en huismus. Neem snel een kijkje bij Tot de maan en terug.


we hebben een winnaar!

Femke Dekker!

Yeah! Jij wint 15,- shoptegoed te besteden bij Meis & Mees, Handmade

56 Comments