Herfst budget look
Kidsfashion,  Shoppen

Shoplog Zeeman

Aangezien de herfst eraan komt ben ik al flink aan het inslaan om de herfst- en wintercollectie compleet te krijgen. Ik loop dan regelmatig de Zeeman binnen voor leuke budget outfits voor de meiden. Dit keer moest ik echt maillots hebben. Maillots worden in de winter vaak gedragen hier en daar wil ik altijd een flinke voorraad van hebben. Vaak moet je er dan ook nog eens vroeg bij zijn, want anders zijn alle maten en leuke kleuren alweer weg. Helaas kon ik geen effen maillots vinden die ik bedoel, maar niet getreurd, want ik vind altijd wel iets leuks voor ze!

Kijk even mee naar deze budget shoplog van Zeeman.

Voor Olivia kocht ik het suède look rokje met fringles en het roze blousje.
Ideaal voor de herfst en in de winter leuk te combineren met een leuk giletje.

Suede rokje Zeeman

…Of met haar leuke Panda trui van Flo van vorig jaar winter (hopelijk past deze nog;))

flo-pandaVoor Noa kocht ik een zwart “coated” bewerkt shortje en een trui met gouden tekst. In de letters zijn ook wat steentjes verwerkt. Dit setje gaat echt superleuk staan met haar Dr. Martens.  Ze vond de trui wel wat kriebelen, dus ik ben benieuwd of ze h’m gaat dragen.
…En nee kan niet meer terug, want de kaartjes waren er alweer af gerukt, door haar.

Coated shortje

Dit waren de aankopen voor de meiden. Ik ging voor maillots en kwam thuis met ieder een setje kleding. Voor Olivia was ik totaal 8,- kwijt en voor Noa 14,-. Geen maillots gevonden maar wel weer wat anders leuks!

4 Comments