Herfst, regen wind, boswandeling, kaarsjes en een dekentje
Mijn verhalen

De herfst tag. Herfst niet mijn lievelingsseizoen, maar zonder regen en wind best tedoen.

De herfst tag. Op het moment dat ik dit nu aan het tikken ben, waait het hard en komt het zonnetje af en toe nog eens door. Hopelijk blijft de regen weg, want ik moet straks nog naar buiten. Dat is de herfst, wispelturig weertje. Ik heb een beetje een haat liefde verhouding met dit seizoen. De liefde omdat het zo mooi kan zijn, lekker guur en kan ik genieten van de mooie kleurtjes van de blaadjes. En aan de andere kant. Ik haat het. De wind en regen, waardoor ik heel de week m’n praktische moederjas met capuchon aanmoet. Vorige week, was het nog prachtig weer en had ik nog geen herfst gevoel. Nu zijn we een week verder en kan ik echt wel zeggen dat de herfst is begonnen. Deze herfsttag kreeg ik een poos terug van Melanie van BMellow doorgespeeld. Vandaag is het een goed moment om deze vragen eens te beantwoorden. Lees je mee…

Favoriete herfst drankje?

Ik kan nu wel heel gezellig zeggen, warme chocolademelk met slagroom, dat vind ik ook heel herfstig en winters. Maar mijn favoriete herfstdrankje is toch echt een grote mok thee. Vooral ‘s avonds op de bank een kop thee met een stuk chocolade.

Beste herfst lipstick?

Ik heb geen seizoenen lipstick. Meestal rood en als ik geen tijd heb een gloss. Wel meer labello als het kouder is.

Go to oogschaduw kleur.

Heerlijk eerlijk..ik gebruik geen oogschaduw.

Favoriet muziek

Tja wat past bij de herfst? Beetje depressieve, dramatische muziek…Coldplay? Ik hou van verschillende muziek. De muziek van mijn tween dochter vind ik ook erg leuk. Justin Bieber etc…

Favoriete herfst outfit?

Mijn favo outfit als ik naar buiten ga. Lekker een wollen warme jas. Of mijn leren jasje met een grote sjaal. Skinny jeans en heerlijke laarsjes voor een leuke boswandeling. Op een regenachtige zondag, zo’n dag dat je de deur niet uit hoeft tegaan lijkt mij deze onesie van Hunkemöller wel fijn. Comfortabel maar je kunt nog gewoon de deur open doen als er onverwachts wordt aangebeld ..,

Autumn treat

Zo’n heerlijke, comfortabele maar toch fashionable onesie van de Hunkemöller en een grote mooie sjaal van Scotch & Soda. En oja nieuwe laarsjes ..en..teveel om op te noemen…

Favoriete plek

Op een zondagochtend lekker naar het bos op zoek naar denneappeltjes, mooie blaadjes voor een mooie herfsttafel thuis. Dan na de boswandeling gezellig met ons gezin ergens wat eten. Perfecte herfstdag.

Zo denk ik dus over de herfst. Vorig jaar schreef ik ook nog een stukje over de herfst. Vindt je dit nu ook zo’n leuke tag, neem deze gerust van mij over.

♥Dit artikel is een samenwerking♥

One Comment

  • Daisy Dingen

    Leuke tag! Emma en ik zijn allebei in oktober jarig dus echte herfstkindjes… Dat vind ik heel leuk klinken maar ik ben zelf ook geen reuze fan van de herfst. Tuurlijk heeft het ook zijn mooie kanten… De kleuren… kastanjes nootjes, kaarsje gezellig… Maar nee, ik ben fan van de lente en de zomer 😉