Kidsfashion,  Shoppen

Hema shoplog

Nog 7 weken en dan begint de zomervakantie! Heerlijk, maar ik kan er nu ook al “vakantiestress” krijgen als ik eraan denk. Er moet ook nog zoveel gebeuren. De verjaardag van Olivia staat voor de deur, ben al druk aan het organiseren en bedenken en inkopen! Was vandaag op pad voor haar traktaties. De helft heb ik gevonden, de andere helft kon ik helaas niet vinden. Zo vervelend! Ken je dat; je ziet het heel het jaar in de winkels en als je het uiteindelijk moet hebben, kan je het nergens meer vinden!

Volgende week begint hier ook de “Mini”vierdaagse dat is ook altijd weer een happening. De week daarop de Avondvierdaagse. De girls doen hier allebei aan mee. Dus drukke gezellige boel! En als dit allemaal is geweest dan pas kan kunnen we het over “vakantiestress” hebben!

Ik liep vandaag langs de Hema, voor dat traktatie dingetje, wat ik dus uiteindelijk niet kon vinden, maar ik heb wel wat leuke budget zomer/vakantie kleding voor de meiden geshopt bij de Hema! Eigenlijk moet ik eerst nog de kasten van de girls flink uitmesten en hun zomergoed van boven halen, maar ach voor de vakantie hebben ze altijd zoveel nodig. Ik neem ook liever te veel mee, zodat ik niet hoeft te wassen op mijn vakantieadres…

Ik heb voor beide dames deze geweldige hempjes gescoord. De een heeft een fijn streepje en de andere is “perfect” blauw. Deze heb ik vaker voor ze gekocht, fijne basics met een supercute randje aan het boordje.  Ik heb een denim shortje voor Oliva gekocht. Ik hou erg van deze kleur denim, staat lekker fris. En een blauw wit fijn gestreept shortje. Altijd goed.

Shorts & hempjes van de Hema

Mijn oog viel gelijk op dit schattige jurkje, aan de achterkant is het wat langer. Super voor Noa met haar gympen, maakt het gelijk weer sportief chique! Wij houden ervan!

Jurkje Hema

Roze hempje met weer dat leuke kanten boordje en een groen met zwarte stippen shortje voor Noa. Groene shortje doet mij een beetje denken aan een shortje die ik eerder ooit had van Flo…maar maakt niet uit! De drukknopen hebben een leuk gel roze kleurtje.

Short & hempje van de Hema

  • Hempjes 4,-
  • Denim short 12,-
  • Jurk 14,-
  • Short 11,-

Dit waren de “budget”aankopen voor de girls! Ik weet dat het nog meer budget kan, als je bij Wibra of Zeeman shopt, maar ik vond dat de Hema weer aardig leuke kleding had voor de meiden en zeker voor een leuke betaalbare prijs. Ik had er een poos niks geshopt, omdat ik niks leuks kon vinden, maar ben happy met de aankopen! 

4 Comments