Herfst
Mijn verhalen

Hello herfst

Hello herfst! Bye bye zomer! Je was gezellig. Ik heb van je genoten. Tja en dan is de zomer nu toch echt voorbij. Het wordt steeds eerder donker buiten. Tot laat lekker buiten zitten gaat h’m niet meer worden. Accepteren dat de herfst zijn intrede maakt dan maar. Herfst is niet mijn ding. Wind, m’n haar gaat er van door de war en wat dacht je dan van al die regen? Af en toe een mager zonnetje, behalve op de dagen dat je er echt uit moet natuurlijk. Afscheid nemen van de zomer doet pijn. Mijn blote bruine benen gaan weer in lange broeken. Zomer ik ga je missen. Doei mazzel, tot volgend jaar.

Maar gelukkig zijn er ook wel een aantal leuke dingen die ik leuk vind aan de herfst.
Die donkere maanden hebben gelukkig ook nog wel wat gezelligs.
Gelukkig kunnen we ook bij de herfst omdenken…

Want… herfst is ook;

Leuke boswandelingen met de meiden, op zoek naar kastanjes en prachtige mooie blaadjes, daarna lekker pannenkoeken eten.

Lege theedoosjes, wc rollen, schoenendozen zijn momenteel niet aan te slepen in dit huis. Herfst hier in huis met twee meiden is ook eindeloos knutselen, vooral als het regent.

Aangezien ik ook wel een beetje klaar ben met barbecues, salades en dat soort food in de zomer, ben ik nu toch ook wel weer toe aan ander gezellig eten; kruidnootjes, warme chocolade met slagroom én marshmellows. En wat dacht je van gewoon lekker stamppotje met worst! Ook fijn even geen “bikiniproof” de komende maanden.

Met een dekentje op de bank! Ik mag weer een huismus zijn. Ik vind het gewoon heerlijk om ‘s avonds op de bank met een dekentje te hangen, lekker gewoon heel de avond Netflixen. In de zomer is dat natuurlijk weer not done, want ja dat is toch zonde van dat mooie weer, maar nu mag het weer lekker.

Niets is leuker dan weer nieuwe herfst- en winter outfits te shoppen.
Sandaaltjes, bikini’s en shirtjes maken plaats voor hippe rokken, laarsjes en coltruitjes!
Héél vervelend, maar een nieuw seizoen dus een goede reden om te shoppen.

En natuurlijk; gezellig de kaarsjes en lichtjes aan ‘s avonds én soms ook overdag.
Over een paar maanden gaan we alweer naar de lente. Voor het gemak slaan we winter over. Wat vindt jij van de herfst?

5 Comments