DIY Halloween, inspiratie halloween, zelf maken, makkelijk verkleedkleding
DIY

Ben jij al klaar voor Halloween? Last minute Halloween DIY inspiratie

Halloween het griezelfeest vol zombies, bloed, heksen en natuurlijk snoepgoed staat alweer voor de deur. Hier kijken ze er er al naar uit om op 31 oktober de buurt te laten schrikken. Ben jij al voorbereid? Tijd voor wat inspiratie.

Hoe vieren wij Halloween.

Elk jaar een beetje meer..en hoewel het nog steeds niet mijn feest is. Ga ook ik het steeds leuker vinden en pakken we stiekem elk jaar misschien wel iets meer uit. Ik ben nog niet zover dat ik voor mijzelf een Halloween kostuum heb aangeschaft, maar de meiden zijn wel al druk met het verzamelen van allerlei Halloween spullen.

We begonnen een paar jaar terug met een plastic tasje verkleedkleding en spulletje om het huis te versieren en nu hebben we een verhuisdoos vol op zolder met Halloween verkleedkleding voor de kinderen, enge poppen, spinnen etc. Elk jaar komt er weer wat bij. Toch wel leuk eigenlijk.

In tegenstelling tot mijn meiden, kom ik altijd wat langzaam op gang met in de stemming komen voor het Halloween feest. Ze zijn al weken aan het bedenken hoe ze griezelig voor de dag kunnen komen. Vooral veel nepbloed en natuurlijk echte Halloween make up.

Halloween verkleedkleding voor kinderen kopen of zelf maken?

Tja..een combi hier bij ons in huis. Aangezien ik altijd erg last minute ben met Halloween koop ik toch meestal altijd de Halloween outfits. Lekker makkelijk en er is zoveel leuks te verkrijgen. De jongste koos voor een vampieren pakje. Mijn oudste vindt zelf maken leuk om tedoen. Helemaal prima, veel materiaal heb je er ook niet voor nodig om er al heel griezelig uit te zien.

Tips voor last minute Halloween

Waar moet je in iedergeval aan denken als je zelf een last minute DIY Halloween outfit wilt maken:
Lakens
Oude kleding
Vuilniszakken
Verband
Nepbloed
Tape
Sminck

Maak zelf een enge pop

Mijn dochter maakte vorig jaar van een oude pop een hele enge pop. Ze vond e’m zelf ook eng. Zo eng dat de pop niet in haar kamer mocht blijven. Met nepbloed, zwarte eyeliner werd Chucky gecreëerd. Brrr

DIY Halloween pop, doll scary

Op Pinterest vond ik wat makkelijke DIY verkleedkleding speciaal voor Halloween. Alle vijf niet moeilijk om te maken. Hiervoor heb je alleen wat verband, smink en wat oude kleding nodig. Ook handig verkleedkleding maken zonder naaimachine.

Mocht je nog wat inspiratie nodig hebben om ook nog het huis te versieren of wil je creatief zijn met snoepgoed neem dan even een kijkje op mijn Pinterest Halloween board.

*Dit is een gesponsorde blogpost.