Play Doh
Review,  Shoppen

Getest door Olivia: Play-Doh ijswagen

Vorige week ontvingen wij een hele leuke Play-Doh set, die wij mochten testen. De ijswagen van Play-Doh! Ik vind de kleisets van Play-Doh er altijd erg leuk uit zien en hier in huis spelen ze graag met klei. Stiekem vindt mijn oudste van negen, Play-Doh ook nog wel leuk, maar die was die dag niet thuis.

Testpanel..Olivia & Co…

Het testpanel bestond uit mijn kleuter Olivia, die niet kon wachten totdat ze er eindelijk mee kon spelen en natuurlijk haar eerlijke oordeel kon geven. Ik zat erbij, want op de een of andere manier wil ik altijd dat de kleurtjes graag gescheiden blijven. Natuurlijk lukt dat niet, maar voor de eerste 10 minuten voor de foto’s doen we dat, hadden we even afgesproken;)

Play Doh review

De ijscowagen van Play Doh ziet er schattig uit met leuke kleine details. Op het ijscowagentje zit een grappig ijshoorntje waar je de klei in kunt stoppen en met de ijshoorntjes die erbij zitten maak je een lekker ijsje! Bij de Play-Doh set zitten ook een hoop vormpjes en malletjes die je kunt gebruiken om je ijsje mooi te versieren. In de set zitten ook wat vormpjes van een ijslolly.
Mijn kleuter vond het heel leuk om tedoen en was er wel even zoet mee. Soms had ze nog wel wat hulp nodig, omdat je toch de klei erin moet persen, anders krijg je geen mooi ijsje. Ik moest het in het begin ook nog even voordoen.

Het schoonmaken van Play-Doh apparaten is altijd wel even een dingetje. De klei zit overal in het apparaat en als de klei nog zacht is krijg je het moeilijk uit. Het is wel nodig dat je de klei restjes eruit haalt, want anders kun je het volgende keer niet goed gebruiken.
Ik heb gewacht totdat de klei was opgedroogd, dan is het makkelijker om de resten eruit te krijgen, dan is het verder geen probleem.

Wat vindt het testpanel Olivia & Co…

Een minpuntje is het lastig schoonmaken van het Play-Doh klei apparaat en de hulp die mijn kleuter nodig had om een heerlijk klei ijsje te maken. Olivia heeft er heel leuk meegespeeld en was er wel even mee zoet. Play-Doh blijft superleuk en is fijn klei.
Dus volgens mijn kleuter; “heel leuk, mama!” Prima cadeautje voor Sint of Kerst dus!

Je shopt de Play-Doh ijswagen o.a. bij Bol.com, 29,95

Play -Doh

Heb jij ook een Play- Doh klei apparaat thuis en spelen je kids er graag mee?

Dit blog bevat een product dat ik heb ontvangen van een merk/bedrijf. Review is gebaseerd op mijn eigen ervaringen.

.

3 Comments