gepersonaliseerde cadeaus kind, kerstdagen
Mijn verhalen,  Samenwerking

De vijf leukste gepersonaliseerde cadeaus voor de feestdagen!

De feestdagen staan voor de deur. Er staat ons weer een gezellige feestmaand te wachten vol met cadeaus. Een feestelijke decembermaand die toch altijd wat nodige stress meebrengt. Natuurlijk zorgen we ervoor dat we er weer picobello bijlopen in een feestelijk outfit. Denken we weken van tevoren na over een heerlijk kerstdiner. En natuurlijk de cadeaus! Elk jaar is het toch weer een hele uitdaging om een origineel, leuk betaalbaar cadeau te vinden. Ik snap je helemaal! En om je een beetje aan ideeën te helpen heb ik 5 favorieten voor je op een rijtje gezet. Het leuke is dat het allemaal gepersonaliseerde cadeautjes zijn voor groot en klein. Wie houdt daar nu niet van. Mooie persoonlijke cadeautjes voor onder de boom of als een leuk schoencadeau.

Gepersonaliseerde cadeaus

Voor gepersonaliseerde cadeaus kwam ik uit bij Smartphoto. Smartphoto heeft een mega groot assortiment aan fotoboeken, geboortekaarten en persoonlijke cadeaus voor elke speciale gelegenheid. Ideaal dus voor Sint en Kerst. Mijn 5 favorieten

Houten fotohouder. 

Mijn oog viel meteen op deze mooie stijlvolle fotohouder. Bestel de houten fotohouder met 13 van je favoriet foto’s! Hoe leuk. Je kunt regelmatig snel een andere foto vooraan zetten in het lijstje.

De vijf leukte gepersonaliseerde cadeaus voor de feestdagen

2 Een handige laptop sleeve.

Ik koos voor een quote en 1 kleur, maar natuurlijk kun je alle kanten op. Een mooie foto of een leuk patroon. De sleeve is er in verschillende maten. Niet alleen praktisch voor onderweg maar ook heel mooi.

3 Deze mooie sleutelhanger van leer

Op zoek naar een originele sleutelhanger voor aan je sleutelbos? Maak dan een sleutelhanger leer met bijvoorbeeld je eigen naam  of inspirerende tekst.

4 Voorleesboekje

Een superlief gepersonaliseerd voorlees boekje voor een jarig meisje. Pas de naam zelf aan en laat je dochter  (of zoon natuurlijk) de hoofdrol spelen in dit leuke boekje.

5 Een handige en originele broodtrommel

Hoe lief, kies uit de verschillende kleurtjes en printjes. Maak er eentje met een naam of een leuke tekst.

Hoe bestel je?

Bestellen gaat heel makkelijk. Je maakt een account aan. Kies wat je wilt hebben, ontwerp het helemaal zoals jij dat wilt heel makkelijk en snel. Binnen een aantal dagen heb je de gepersonaliseerde cadeaus in huis.

Wil je dit ook nog hebben voor de feestdagen? Kijk dan even bij Smartphoto.

*Gesponsord artikel.