Shoppen

Geboortekaartjes. De zoektocht naar hét mooie kaartje.

Geboortekaartjes. Nee, ben niet zwanger, gaat ook niet meer gebeuren. Ik weet nog heel goed dat ik urenlang het internet kon afstruinen opzoek naar dat ene perfecte geboortekaartje. Hét kaartje waarmee je de geboorte van je spruit op een leuke manier kunt verkondigen. De zoektocht naar het geboortekaartje en de perfecte luiertas vond ik een van de leukste dingen om te regelen in mijn zwangerschap. Pas geleden werd ik benaderd door Kaarten Carrousel. Kaarten Carrousel heeft een aantal dochters; HipDesign, Hippe – Geboortekaartjes en Hier Ben Ik  of ik het leuk zou vinden om eens een kijkje te nemen naar hun diverse collectie geboortekaartjes. En hoewel het voor mij alweer wat jaartjes geleden is, was het wel heel leuk om mij weer eens te verdiepen in de kaartjes. Wat is er tegenwoordig veel! En wat kan er veel. De keuze is reuze!

Toevallig..

Per toeval toen ik bezig was met dit artikel kwam ik er ook nog eens achter dat het kaartje van mijn oudste dochter van Hipdesign was,  Dat is alweer tien jaar terug. De trendkleuren waren toen; appeltjesgroen met fuchsia roze. Haar kaartje was appeltjesgroen en had fuchsia roze hartjes. Dat kun je nu misschien niet meer voorstellen, maar die kleuren combinatie zag je heel veel toen, deze kleuren werden ook veel in de babykamer gebruikt. Toen mijn jongste werd geboren, inmiddels zes jaar terug, had ik een zacht roze kaartje met  zilver en vogeltjes. Op dat moment zag je heel veel lieve vogeltjes, gecombineerd met roze en zilver.

Geboortekaartjes trend

Wat je nu heel veel ziet zijn langwerpige geboortekaartjes, erg origineel en het geeft een kaartje net even een andere look. Heel mooi en uniek vind ik ook de watercolor kaartjes. Je ziet ook heel veel zwart-wit kaartjes, maar ook superstoere vintage kaartjes. En wat dacht je van een mooi silhoutte kaartje? Geboortekaartjes met dieren. Er is zoveel keuze, dat het bijna moeilijk wordt om een juiste keuze te maken. Gelukkig kun je voor 1.- gemakkelijk een proefdruk bestellen. Wel zo makkelijk hoe een kaartje er in het echt eruit komt tezien. Om je een kleine impressie te geven van de grote collectie van geboortekaartjes.nl, hipdesign en hierbenik.nl heb ik ter inspiratie wat mooie geboortjekaartjes uitgezocht.

watercolor, geboortekaartjes, trend, uniek, roze, zacht, meisjeZacht geboortekaartje voor een meisje met watercolor achtergrond en hartjes. Speels door het stoffen hartje en pijltje. Dit mooie lieve kaartje vindt je bij Hier Ben Ik uit de collectie Lillybird.

Mooi geboortekaartjes, goud, dots, zwart, illustratie, chique, klassiekMooi langwerpig kaartje met een feestelijke gouden balloon. Dit kaartje komt van Hippe – geboortekaartjes. Uit de collectie meisjes, Hippe Kip & Koter. silhouet. kaartje, geboortekaartje, zusje, hoera een zusje kaart, mijn zusje, geboorte, illustratie, trend, van nu, hip

Silhouet kaartjes zijn weer hartstikke hip. Komt er een zusje aan? Dan is dit een geschikt geboortekaartjes. De kleuren van de silhouet afbeeldingen kun je zelf aanpassen. Dit kaartje komt van Hippe – Geboortekaartjes uit de collectie zusje, Anet illustratieGeboortekaartjes, uniek mooi, zwart-wit, stippen, eenvoudig, illustratieLief geboortekaartje voor een meisje in zacht roze, met zwarte stippen en takken kransje. Kransje zie je ook heel veel terugkomen, net zoals veertjes en takjes. Dit schattige kaartje komt van de collectie Babyjewels en kun je vinden op Hier Ben Ik.Geboortekaartje, vintage, jongen, hip, trend, van nu, kaartje, uniekOud-groen, bruin en okergeel. Een mooie tekening van een loopwagen. Echt een vintage babykaartje voor een jongen, heel stoer maar toch ook schattig. Uit de jongenscollectie van HipDesign.Uniek kaartje, persoonlijk, geboortekaartje, monochroom, zwart-witEcht een geboortekaartje van deze tijd! Hip en trendy, tipitent en mooie zwart-wit tekeningen. Een kaartje uit de jongenscollectie van HipDesign. Dit soort kaartjes zie je ook heel veel goud met zwart.

Er is nog veel meer…

Dit is maar een gedeelte van de collectie, uiteraard is er veel meer. Er is ook vanalles mogelijk. Wil je toch liever een ander lettertype, kleur, illustratie.  Er is heel veel mogelijk. De kaartjes zijn geheel naar wens zelf aan te passen. Je kunt ook de enveloppen van de geboortekaartjes oppimpen door iets liefs, schattig toe te voegen, zoals lintjes, labeltjes, stempels, washitape, maar ook mooie unieke sluitzegels of adresstickers.

Zo zie je maar. Er is genoeg keus en er zit vast iets moois en unieks voor je bij. Wat vindt jij wat deze geboortekaartjes?

13 Comments