Samenwerken met Firmamama.nl

Firma mama

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Wil je samenwerken met mij? Dit is op verschillende manieren mogelijk. Ik sta voor verschillende manieren open. Bijvoorbeeld; reviews, adverteren en winacties.

Firma mama is een jong groeiende blog. Ik ben begonnen met bloggen  in maart 2016. Bijna dagelijks staat er een  staat er een nieuw artikel klaar op mijn blog. Reviews doe ik 1x per week.

Firma mama heeft al verschillende samenwerkingen mogen doen o.a.:
Kaartwereld, Kaya Sieraden, Mepal Rosti, Fotofabriek, Maybeauty, Sans-online, Sukhi, Dr.Leenarts, Play doh, Ravensburger, Meis, Mees & Handmade, Dolce Piccante, Merkkleertjes.com, FotoOpAluminium.nl, Applepiepieces, Names4ever, etc..

Voor vragen of voor het opvragen van mijn mediakit, ben ik bereikbaar via mail: info@firmamama.nl

Met vriendelijk groet,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge