Samenwerken met Firmamama.nl

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Wil je samenwerken met mij? Dit is op verschillende manieren mogelijk. Ik sta voor verschillende manieren open. Bijvoorbeeld; reviews, advertorials,  barteldeals en winacties.

Firma mama is een mama, lifestyle blog (2016) Ongeveer 2 a 3 keer staat er een nieuw blog online. Reviews/winacties doe ik 1x per week. Per maand heeft Firma Mama rond de 8000 unieke bezoekers.

Facebook + 700

Instagram+ 1000

Firma mama heeft al verschillende samenwerkingen mogen doen o.a.:
Kaartwereld, Kaya Sieraden, Mepal Rosti, Fotofabriek, Maybeauty, Sans-online, Sukhi, Dr.Leenarts, Play doh, Ravensburger, Meis, Mees & Handmade, Dolce Piccante, Merkkleertjes.com, FotoOpAluminium.nl, Applepiepieces, Names4ever, diverse kinderboeken, Geboortekaartjes, Kraamcadeau, Tastea, MOOZE, etc.

Voor vragen of voor het opvragen van mijn mediakit, ben ik bereikbaar via mail: info@firmamama.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge