Fabulous Moms!

Fabulous moms

Leuk! Vandaag begin ik met mijn nieuwe rubriek; Fabulous moms! Elke woensdag staat er een mama in het zonnetje op mijn blog en hebben we het even niet over onze prachtige kindjes, maar over mama, fashion & beauty. Lees je mee.

Wie ben je?

Mijn naam is Yvonne, een 37 jarige Brabantse vrouw. Ik ben de mama van Marc (4 jaar) en de vriendin van P. Ik houd van kleine dingen in het leven en ben snel tevreden. Ik blog op Mamaschatje. Hier vertel ik alles wat ik meemaak als mama en  je kunt er veel persoonlijke verhalen lezen.

Vertel eens, hoeveel tijd heb jij ‘s ochtends nodig om er als een fabulous mom eruit te zien?

Ongeveer een half uur, met douchen meegerekend. Daar begin ik de dag mee. Haren stylen en make-up doe ik ongeveer 15 minuten over.

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?

Nee nooit. Ik moet persé make-up op. Al is het maar wat compact poeder en mascara, zonder zie je mij niet op straat.

Wat draag je het liefst, waar voel jij je het mooist in?

Het mooiste vind ik mijzelf met een strakke spijkerbroek, leuke bloes en laarsjes met hakken.

High heels of sneakers?

Meestal sneakers, loopt lekker de hele dag. High heels alleen bij gelegenheden, al vind ik het veel mooier, ik draag ze dus niet vaak.

Hoe ziet je ideale “me time” dag eruit.

Dat er maar weinig in het huishouden hoeft te gebeuren, dan ben ik al heel tevreden. Het liefste ga ik eerst een tijdje bloggen, ga ik lekker  winkelen en eet ik een heerlijk gebakje zonder dat iemand er iets van zegt.

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?

Beste aankoop ooit is de bikerbroek van H&M. Hij heeft een iets hogere taille en dat zit zo lekker. Verder is het een strak model en alle kleuren staan er bij. Miskopen heb ik meerdere, een ervan is een lange jurk voor de zomer die ik zo mooi vond van stof en print, maar nog nooit gedragen is omdat hij te strak zit rond mijn buik en heupen.

Een mooie lipstick, een makkelijke lipgloss of een snelle Labello?

Labello altijd, daar ben ik echt verslaafd aan. Lipgloss regelmatig, elke keer als ik voor de spiegel sta doe ik nieuwe op. Lippenstift heb ik wel en gebruik ik zeer zelden.

Wat zou je never nooit aantrekken?

Een tijgerprint jurkje met huidskleur panty. Daar koopt hier in de buurt iemand mee en ik vind dat echt verschrikkelijk. Ook een harembroek zal je bij mij niet zien, zo’n kruis bij je knieën vind ik zo lelijk.

Wat is je favoriete parfum?

Op dit moment Diesel Fuel for life.

Welke beauty producten heb jij standaard in je (luier) tas.

Lippenbalsem, lippenglos en handcrème.

Wat vindt jij het mooiste aan jezelf?

Mijn haarkleur, dat is goudblond.

Ouder worden. Wat vindt jij Botox of liever toch charmante rimpels?

Als ik moet kiezen kies ik maar voor rimpels. Vrijwillig injecties is mijn gezicht laten zetten zou ik dus echt nooit doen.

Sport je of kijk je liever naar sport?

Ik ben pas begonnen met hardlopen en ben wel van plan het door te zetten. Voordat ik mama werd sportte ik iedere dag, in de sportschool, dat vind ik niet meer haalbaar, dus hardlopen is makkelijker qua tijd.

Vertel ons een je ultieme beauty tip.

Haal iedere avond de make-up zorgvuldig van je gezicht, dat is echt veel beter voor je huid. En niet roken, dan blijft je huid jonger.

Wie is je favoriete stijlicoon en waarom?

Eigenlijk heb ik niet echt een stijlicoon. Ik kan wel zeggen dat ik Cameron Diaz er altijd top uit vind zien, ze ziet er altijd vrij naturel uit en toch heel mooi.

Dit waren de vragen. Heel erg bedankt Yvonne voor je deelname en voor de leuke antwoorden.

Volgende week hebben we weer een nieuwe fabulous mom!
Wil je ook even in de spotlight staan? Leuk! Stuur een mailtje naar info@firmamama.nl o.v.v. Fabulous moms.

4 Comments