Fabulous Moms
Fabulous Moms!

Fabulous moms: Symone

Vandaag hebben we weer een Fabulous mom! Dit keer is dat Symone van lifestyle, fashion & beauty blog Little Miss X.  Neem lekker een kopje thee & lees hieronder hieronder de antwoorden van  stylish mama Symone!

Wie ben je?

Hoi mijn naam is Symone, 35 jaar en moeder van een prachtige dochter van drie genaamd Xienna. Ik blog sinds een paar maanden op Facebook, en al 3 jaar actief op Instagram. Op Instagram plaats ik daglijks outfit posts, hotspots en nog veel meer. Ik blog onder de naam Little Miss X. Little Miss X is een lifestyle, fashion & beauty blog voor meisjes en moeders die het moederschap omarmen in stijl.

Vertel eens, hoeveel tijd heb jij ’s ochtends nodig om er als een fabulous mom eruit te zien?

Hahahaha, in de ochtend als mijn dochtertje naar school moet heb ik precies 30 minuten om mij fabulous eruit te laten zien. Want wil toch meer tijd aan mijn dochtertje besteden zij moet er altijd fabulous uit zien. Maar als ik geen schoolrun heb is voor mij een uur voldoende.

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?

Ja, ik ga wel eens zonder make-up de deur uit. Ik vind dat je als vrouw niet altijd make-up op hoeft om er leuk uit te zien. En helemaal als je uit gaat dan heb je steeds die zelfde look, het moet ook een verrassing blijven.

Wat draag je het liefst, waar voel jij je het mooist in?

In de zomer draag ik het liefst: Maxi jurken, korte jurken en rokjes en in de winter het liefst treggings, leggings en wijde truien of vesten met uggs of gympen. Het mooist vindt ik me zelf in een maxi jurk.

High heels of sneakers?

Definitely High heels.

Hoe zie je ideale “me time” dag eruit.

Lekker lunchen bij een van mijn favoriete lunchrooms Popov of Nooch en daarna shoppen.

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?

Beste aankoop, heb er toch een aantal maar als ik er een moet kiezen, kies ik toch toen ik mijn YSL tas kocht hij was normaal €1.500 maar haalde het voor € 700. Een medewerker van een bekende winkelketen had per ongeluk de verkeerde tas in de uitverkoop gezet. En mijn miskoop een vest van de H&M. Kreeg zelf slapenlozen nachten van want ik moest die vest echt hebben super blij was toen ik hem gekocht had, mijn blijdschap was maar van korte duur want wat jeukte die vest.

Een mooie lipstick, een makkelijke lipgloss of een snelle Labello?

Een mooie lipstick….. Ik zeg MAC Pure Zen.

Wat zou je never nooit aantrekken?

Een te strakke jeansbroek.

Wat is je favoriete parfum?

Ik heb er twee: Flower Bomb van Viktor & Rolf en Tom Ford Velvet Orchid

Welke beauty producten heb jij standaard in je (luier) tas.

Lipstick, lipgloss, handcreme and parfum ( altijd handig die parfum samples).

Wat vindt jij het mooiste aan jezelf?

Het mooiste vind ik mijn ogen.

Ouder worden. Wat vindt jij Botox of liever toch charmante rimpels?

Charmante rimpels, geen botox voor mij ben als de dood voor naalden.

Sport je of kijk je liever naar sport?

Hahahahahah, eingelijk geen van beide maar als ik moet kiezen is het toch zelf sporten.

Vertel ons een je ultieme beauty tip.

Mijn ultieme beauty tip: Mensen mijn weing wenkbrauw haar/ geen kunnen elke avond voor het slapen gaan hun wenkbrauwen inmasseren met rozemarijn olie.

Wie is je favoriete stijlicoon en waarom?

Mijn favoriete stijliconen: Beyonce en Winonah de Jong.
Beyonce en Winonah de jong hebben een hele aparte kledingstijl daar hou ik echt van.

Dankjewel Symone voor je leuke antwoorden! En wat een lucky had jij met je YSL tas;))

Volgende week hebben we weer een nieuwe fabulous mom!
Wil je ook even in de spotlight staan? Leuk! Stuur een mailtje naar info@firmamama.nl o.v.v. Fabulous moms.

5 Comments