Fabulous mom Yvonne
Fabulous Moms!

Fabulous mom: Yvonne

Yvonne van onder andere Kidzblogger.nl is vandaag de fabulous mom, deze dame, getrouwd en mama van drie jongens heeft naast haar familieblog ook nog eens twee andere blogs. Deze drukke mama blogt dan ook fulltime. Vandaag deelt ze onder andere hoeveel tijd ze nodig heeft om als fabulous mom te verschijnen en wat haar beste aankoop ooit is en natuurlijk haar miskoop. Benieuwd naar Yvonne? Lees dan gezellig mee.
Vertel iets over jezelf

Wat leuk dat ik mee mag doen aan deze rubriek! En nu komt het moeilijkste stukje, vertel iets over jezelf. Ik ben Yvonne Ufkes, ik ben getrouwd met Edwin en samen hebben we drie stoere boys. We maken altijd wel iets leuks, grappigs, geks of spannends mee. Dit deel ik dan graag op mijn familieblog: www.kidzblogger.nl. Ook beauty is voor mij niet vreemd, ik heb jaren als visagiste gewerkt. Na een paar jaar begon het te kriebelen om iets anders te gaan doen… En via via ben ik toen in de blogwereld gekomen. Mijn eerste blog was dan ook mijn beautyblog: www.schoonheidspromotie.nl OP mijn beautyblog deelde ik ook veel food weetjes, recepten etc. Mooi van binnen is mooi van buiten zeg ik altijd. Maar meerdere grote merken wilde graag met mij samenwerken als ik mijn food op een aparte blog deed. En zo is een paar maanden geleden mijn derde blog ontstaan. www.vegafoodblog.nl  het zou dan ook geen verassing zijn dat ik fulltime blog. Dit is perfect te combineren met de kinderen.

Vertel eens, hoeveel tijd heb jij ’s ochtends nodig om er als een fabulous mom uit te zien?

Ohh, ik kom ’s ochtends het liefst zo laat mogelijk uit mijn bed… Ik heb meestal 10 minuten… Maar daar heb ik ook genoeg aan hoor.

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?

Ja, als ik echt te laat uit mijn bed ben gekomen. Dan breng ik eerst de kinderen naar school en ga dan snel weer naar huis om mijn make-up te doen.

Waar voel je het mooist in.

Een mooie jurk met een panty en mooie zwarte of donker bruine laarzen.

High heels of sneakers?

High heels!!

Wat is je ideale “me time” dag

Dat verschilt. Maar als ik nu moet kiezen. Een dagje naar een kuuroord met verschillende sauna’s, zwembad en lekkere massages

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?

Ik heb een super mooie zwarte jurk van King Louie in mijn kast hangen. Hier voel ik mij op en top vrouw in. Deze draag ik dan ook nooit zomaar! Ja ik heb ook een miskoop, inmiddels weg gedaan. Dit was ook een jurk van King Louie, maar echt zo lelijk en vormloos….

Een mooie lipstick, een makkelijke lipgloss of een snelle Labello?

Ik ga voor een lipstick. Lipgloss vind ik veel te plakkerig en labello blijf je mee smeren.

Wat zou je never nooit aantrekken?

Tijger of panter printje!

Welke make-up misser vind je verschrikkelijk?

Te donkere foundation (en dan vaak ook nog heel veel vlekker).

Welke beauty producten kun je niet zonder?

De blauwe pot Nivea… Dit doe ik iedere avond voor het slapen gaan op mijn lippen. Maar ook een goede reiniging, milk en lotion gebruik ik iedere dag.

Wat vindt jij het mooiste aan jezelf?

Mijn ogen, dat heb ik altijd al gevonden en mijn haar Ik heb heel mooi dik haar en een super mooie kleur. Donker blond met een rode gloed. Twee jaar geleden heb ik mijn haar gedoneerd voor een pruik.

Ouder worden. Wat vindt jij Botox of liever toch charmante rimpels?

Een vriendin van mij heeft een keer Botox gedaan. Maar ik ga voor de charmante rimpel.

Sport je of kijk je liever naar sport?

Ik sport liever! Maar ernaar kijken vind ik ook erg leuk. Ik ben iedere zaterdag langs de voetballijn bij mijn zoons te vinden.

Wat kan echt niet meer nu je moeder bent.

Volgens mij kan ik alles nog wel, alleen moet ik het nu wat beter plannen.

Je beste beautytip voor alle moeders wees zuinig op je huid!

Een nieuw truitje kan je kopen maar een nieuw huidje niet. Reinig de huid iedere dag en bescherm je huid overdag met een goede dagcrème en verzorg de huid s nachts met een nachtcrème…

Bedankt Yvonne voor je deelname aan fabulous moms. Leuk om te lezen en wat goed van je dat je twee jaar terug je haar had gedoneerd voor een pruik!

olgende week weer een leuke fabulous mom op de blog.

6 Comments