Fabulous mom stephanie
Fabulous Moms!

Fabulous mom: Stéphanie

Vandaag weer een fabulous mom! En dit keer is dat Stéphanie, deze mooie mama van een zoontje blogt op  Justliveblog.
Op haar blog deelt ze alles wat je wilt weten over beauty & mommy dingen, maar ook deelt ze hoe het is om met een chronische ziekte te leven. Wil jij weten hoe hoeveel tijd Stéphanie nodig heeft om er fabulous uit te zien en hoe haar ideale “me-time”dag eruit ziet?
Lees dan snel verder…

Vertel eens wat over jezelf en je blog.
Hoi allemaal! Ik ben Stéphanie van Justliveblog. In 2013 werd ik chronisch ziek en ik wilde mensen bewust maken dat achter die vrolijke meid met de leuke kleren en mooie Make-up ook daarnaast veel pijn leed en wat het inhield om ziek te zijn. Na een paar maanden werd de groep van JLB(justliveblog)-meiden groter. Inmiddels zijn wij met 8 meiden en schrijven wij over: beauty, mindset, lifestyle, health, travel en uiteraard mommy dingen! Want afgelopen juni ben ik mama geworden van de mooiste zoon ter wereld!

Vertel eens, hoeveel tijd heb jij ‘s ochtends nodig om er als een fabulous mom eruit te zien?
Eerlijk is eerlijk, de ene keer loop ik er volledig opgemaakt en leuk aangekleed bij. Het andere moment zie ik er soms uit als een zwerver. Bij mij zit hier geen tussenweg in! Maar, als ik al uit ga, heb ik voor mijn Make-up zeker een uurtje nodig. Van wallen onder mijn ogen tot primer, contouren en nep wimpers!Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?
Ik ga wel degelijk eens zonder make-up de deur uit, meestal is dit om snel even de hond uit te laten of snel even naar mijn schoonouders. Meestal gebeurt dit alleen als ik erg veel last heb van mijn ziektes. Jij zult mij bijvoorbeeld nooit zonder make-up naar de stad zien gaan!

Wat draag je het liefst, waar voel jij je het mooist in?
Ik heb 2 kanten: ene kant is stoer en de andere kant netjes en ik wissel een beetje qua periodes. Momenteel loop ik het liefst in een ripped denim of een leren legging met suède overknee boots. Let op: ik zorg er wel voor dat het niet ordinair wordt. Dit draag ik dan bijvoorbeeld met een oversized shirt en een colbertje. Op mijn nette dagen loop ik graag in een jurkje met hakken of van die nette lak ‘mannen’ schoenen (die mannen onder een pak dragen).

High heels of sneakers?
Sneakers! Ik voel me hier het fijnst op, beweegt het gemakkelijkst. Ik droeg vroeger onwijs veel heels. Nu gaat mijn voorkeur meer uit naar wedges.

Hoe zie je ideale “me time” dag eruit.
Mijn ideale me-time dag zou bestaan uit: lekker lang uitslapen, in bad een serie kijken, daarna shoppen en uit eten, dan terug naar mijn bink racen want stiekem kan ik daar helemaal niet zonder!

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?
Mijn beste aankoop moet zeker mijn leren legging zijn. Aan de voorkant leer met rits’jes op de heupen en aan de achterkant stof.
Ik woon hier het liefst in! Mijn grootste miskoop is een strak groen jurkje met een diep decolleté met touwtjes. Het is een super leuk jurkje, maar het werkt gewoon niet met mijn cup E. Er kan geen BH onder en boobstickers die je borsten omhoog houden, werken nou eenmaal niet bij cups groter dan C.

Een mooie lipstick, een makkelijke lipgloss of een snelle Labello?
Duidelijk een mooie lipstick! Mijn favoriete zijn een liquid lipstick van Gerard Cosmetics en een paarse van Shisheido.

Wat zou je never nooit aantrekken?
Ik hou totaal niet van truttige en saaie kleding!

Wat is je favoriete parfum?
Momenteel gebruik ik Jimmy choo- Flash. Ik ben niet echt persé een parfum mens, geef mij maar liever make-up!

Welke beauty producten heb jij standaard in je (luier) tas.
Oke, nu moet ik opbiechten. Ik heb namelijk geen toilettas waar alles in past.. Ik heb er 4! En dan nog dingen in lades in mijn kast die ik nauwelijks tot nooit gebruik.. Als ik mijn Make-up op doe, dan ligt ook letterlijk de woonkamertafel vol
(8 persoons-tafel). Mijn vriendinnen, man en moeder verklaren mij dan ook vaak voor gek als ik weer dingen gekocht heb.
In mijn eerste toilettas zitten: mijn Primers, foundation en concealers. In mijn 2e toilettas zitten allerlei oogproducten in.
In mijn 3e tas zitten allerlei dingen in zoals: wimperkruller, potloodjes voor het gezicht, wenkbrauwpoeder, settingspray, mascara’s etc. In mijn laatste toilettas zitten al mijn lipproducten. Oja, dan ben ik nog mijn toilettas met nagellak vergeten die ik nooit gebruik (zitten er zeker 50 in)…

Wat vindt jij het mooiste aan jezelf?
Mijn ogen (groen/grijs/blauw) en mijn borsten.

Ouder worden. Wat vindt jij Botox of liever toch charmante rimpels?
Ik vind ouder worden niet erg, ik ga voor de rimpels! Botox is echt een enorme troep. Wat veel mensen niet weten, is dat Botox ook voor pijnbestrijding wordt gebruikt. Ik krijg dit bijvoorbeeld in mijn buik gespoten, omdat er zenuwen beklemd zitten en hier voel ik dan 2 maanden niks meer van. Botox kan zorgen dat zenuwen en spieren niet meer werken en hierdoor bijvoorbeeld ineens een deel van je gezicht niet meer werkt. Dus geef mij (in dat opzicht) maar puur natuur!

Sport je of kijk je liever naar sport? Ik sportte vroeger 10 uur per week. Mijn moeder heeft een eigen dansschool en hier trainde ik in de selectiegroepen. Daarnaast gaf ik zelf ook les en dit vond ik toch zo heerlijk! Helaas is het door mijn ziektes niet meer mogelijk.

Vertel ons een je ultieme beauty tip.
Mijn ultieme beautytip is zorgen dat je niet klakkeloos overneemt wat iedereen doet of koopt. Let op dat het bij jouw gezichtsvorm of huidskleur past. Daarnaast zweer ik bij contouren!

Wie is je favoriete stijlicoon en waarom? Ik heb niet echt een stijlicoon. Meer beauty girls die ik veel volg zoals: Desi Perkins, Lustrelux en natuurlijk onze Dutchie Nikki Tutorials!

Bedankt Stéphanie voor je deelname en je  openhartige antwoorden! En jeetje! 4 toilettassen?! Haha..Ben je benieuwd naar deze dame en haar blog, neem dan een kijkje op de prachtige blog van Stéphanie, Justliveblog.

One Comment