Fabulous mom
Fabulous Moms!

Fabulous mom: Stephanie

Vandaag weer een fabulous mom, dit keer Stephanie, deze mama van een meisje blogt op Loulou lux een persoonlijke lifestyle en mamablog. Ze blogt hier over vanalles en nog wat, maar voornamelijk over haar dochtertje Loulou lux Wil jij weten wat haar miskoop is en hoeveel tijd ze nodig heeft om er fabulous uit te zien? Lees alles over deze fabulous mom vandaag op Firma mama.

Vertel eens wat over je zelf en over je blog?

Hallo, ik ben Stephanie en ik ben trotse mama van een mooi meisje Loulou Lux. En al 10 jaar heel gelukkig met mijn vriend Robin. Sinds dat Loulou Lux geboren is wil ik graag herinneringen bijhouden en daarom ben ik gaan bloggen op Louloulux.nl op deze blog schrijf ik over het dagelijks leven en vooral over Loulou.

Vertel eens hoeveel tijd heb jij ‘s ochtends nodig om er als een fabulous mom uit te zien?

Het ligt eraan hoeveel tijd ik ‘ochtends heb maar gemiddeld tussen een half uur en een uur. Dan ben ik gedoucht en al

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?

Ja, ik vind het heerlijk kom zonder make-up naar buiten te gaan. Als ik na een dag thuiskom is het eerste wat ik doe mijn make-up eraf halen.

Wat draag jij het liefst, waar voel jij je het mooist in.

Het liefst draag ik een maxi dress met stoere laarsjes eronder daar voel ik me het fijnst in.

High heels of sneakers?

Met mijn 1.78 draag ik toch het liefste sneakers. Alhoewel ik hakken toch wel mooi vindt staan.

Hoe ziet je ideale “me-time”dag eruit

Een lekker avondje relaxen. Ik spring onder de douche en dan verzorg ik mijn gezicht lekker. Hierna breng ik een maskertje aan en ga ik op de bank zitten en verzorg ik mijn handen en voeten. Met een lekker kopje thee en Netflix

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?

Ik heb een mooie beige gebreide jurk van de Zara. En in de winter leef ik hier echt in. Miskopen heb ik in de afgelopen tijd best veel gehad hoor. De Crop top moet ik dan toch eerlijk zeggen. Ik heb er aardig wat maar trek ze nooit aan.

Een mooie lipstick, makkelijke lipgloss of een snelle Labello?

Ik ben toch van de snelle Labello. Ook al vind ik op zijn tijd een mooie lipstick niet verkeerd.

Wat zou je never nooit aantrekken?

Crocs!! Ik haat ze echt.

Wat is je favoriete parfum?

Ik word heel gelukkig van het geurtje Noa van Cacharel.

Welke beauty producten heb jij standaard in je (luier) tas.

Labello, zonnebrand en handcreme

Wat vindt jij het mooiste aan jezelf?

Mijn lange benen.

Ouder worden. Wat vindt jij Botox of liever toch charmante rimpels?

Charmante rimpels met botox? Ik ben nu 24 dus het is voorlopig nog niet nodig, maar ik zou zeker doen als ik mij zou storen aan mijn rimpels.

Sport je liever of kijk je liever naar sport?

Ik hou echt niet van sporten en ook niet naar sport kijken. Ik probeer wel elke dag een heel stuk te lopen.

Vertel ons je ultieme beauty tip.

Reinig je gezicht elke ochtend en avond en breng een masker aan voordat je gaat slapen.

Wie is je favoriete stylicoon en waarom?

Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen favoriete stijlicoon heb. Ik kan wel hele dagen speuren op Pinterest voor leuke outfits of make-up.

Dit waren de antwoorden van fabulous mom Stephanie! Bedankt voor je deelname en je leuke antwoorden. Volgende week weer een fabulous mom!