Fabulous mom Sandra Mama Planeet.
Fabulous Moms!

Fabulous mom: Sandra

Vandaag is Sandra Fabulous mom! Deze drukke dame, getrouwd en mama van twee meiden blogt op Mama Planeet een persoonlijk blog. Hier blogt Sandra over alles wat haar bezighoudt, maar deelt ze ook aangrijpende, bijzondere verhalen van vrouwen. Haar doel is anderen motiveren en te inspireren en misschien zelfs iets bij te brengen door haar artikelen op haar blog. Vandaag iets heel anders. Sandra deelt vandaag o.a. hoe haar ideale me time dag eruit ziet en of ze miskopen in haar kast heeft hangen..benieuwd naar Sandra? Lees dan gezellig mee…

Vertel eens wat over jezelf?

Ik ben Sandra, 32 jarige getrouwde mama van twee prinsesjes. Daarnaast ik een ondernemer. Als eigenaresse van een kleinschalige kinderopvang werk ik vier dagen, zo’n 50 uur, in de week met kinderen onder de 4 jaar. Naast een eigen bedrijf, blog ik op Mama Planeet over alles wat mij als vrouw, mama en wereldburger bezighoudt.

Hoeveel tijd heb je ’s ochtends nodig om er als een fabulous mom uit te zien?

Vroeger, voor ik mama werd, had ik genoeg aan een kwartier. Ongeacht waar ik heen ging. Tegenwoordig is dat anders. Voor mijn kinderen neem ik uitgebreid de tijd. Mij klaarmaken en optutten moet vaak wel gehaast en snel. Meestal heb ik maximaal 10 minuten voor mijzelf als we de deur uit moeten.

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?

Vroeger kwam dat zelden voor. Tegenwoordig ga ik vaak onder make-up de deur uit. Om eerlijk te zijn, ben ik er niet meer zo bewust mee bezig. Als ik een avondje alleen uitga, zonder de kinderen, dan wil ik er wel tip top uitzien. No way dat ik dan zonder make-up de deur uit ga.

Waar voel je het mooist in?

Daar hoef ik niet eens over na te denken, hoge hakken. Ik voel mij vrouwelijker en mooier in, bij voorkeur, laarzen met een hoge hak.

High heels of sneakers? High heels, zonder twijfel. Al zijn sneakers soms zo fijn.

Hoe ziet je ideale “me time” dag eruit.

Een dagje schoonheidsbehandelingen en een gezellige lunch met mensen waar ik vrolijk van word.

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?

Miskopen heb ik genoeg. Ik heb een hekel aan shoppen. Ja echt, waarschijnlijk ben ik de enige vrouw in de wereld die oprecht een hekel heeft aan shoppen in de fysieke winkels. En als ik dan wat koop, omdat ik echt kleding nodig heb, dan doe ik dat gehaast en zonder passen. Eenmaal thuis vind ik het dan niet staan of ik voel me er niet fijn in. Beste aankoop weet ik dan echt niet te noemen. Een personal stylist, dat heb ik nodig.

Een mooie lipstick, een makkelijke lipgloss of een snelle Labello?

Een makkelijke lipgloss. Ik gebruik eigenlijk alleen vaseline voor mijn lippen. Een lipstick heb ik, maar gebruik het niet.

Wat zou je never nooit aantrekken?

Een legging als broek, een catsuit….ik kan wel even doorgaan.Welke make-up misser vind je verschrikkelijk? Geen idee. Het enige wat ik gebruik is een mascara, foundation onder mijn ogen en vaseline voor mijn lippen.

Welke beauty producten kun je niet zonder?

Kokosolie voor mijn haar. Anders pluist mijn haar heel erg.

Wat vindt jij het mooiste aan jezelf?

Mijn ogen.

Ouder worden. Wat vindt jij Botox of liever toch charmante rimpels?

Doe mij maar charmante rimpels, oftewel natuurlijk ouder worden. Botox ziet er zo onnatuurlijk en vaak lelijk uit.

Sport je of kijk je liever naar sport?

Ik zou moeten sporten, maar ik kijk er liever naar.

Wat kan echt niet meer nu je moeder bent.

Zo bont heb ik het nooit gemaakt, dus ik zou het niet weten.

Je beste beautytip voor alle moeders

Benadruk 1 ding en hou de rest natuurlijk.

Bedankt Sandra voor je deelname! Weer heel leuk om te lezen. En inderdaad ik ken eigenlijk geen ene vrouw die niet van shoppen houdt;)) Ik denk dat je daar vrij uniek in bent. Kokosolie is echt een wondermiddel he? Ik gebruik het ook voor veel dingen.

3 Comments