Fabulous mom Rachel
Fabulous Moms!

Fabulous mom: Rachel van LaFamiliab

Vandaag weer een leuke fabulous mom op de blog. Dit keer Rachel, deze mama van twee pubermeiden blogt op LaFamiliab.nl. Een huis, tuin en keukenblog zoals ze zelf haar gezellige blog omschrijft. Vandaag vertelt ze wat ze never nooit zou aantrekken en hoe ze over rimpels en Botox denkt. Ben je benieuwd? Neem een kopje thee en lees gezellig mee…

Vertel wie ben je?

Mijn naam is Rachel, mama van Niomi van 13 en Rashel van 12 en vrouw van Ronald. Wij zijn zzp-ers met een bouwbedrijf en een fotografiebedrijf en daarnaast maak ik graag blogpost op onze huis, tuin en keukensite www.Lafamiliab.nl

Vertel eens, hoeveel tijd heb jij ’s ochtends nodig om er als een fabulous mom uit te zien?

‘s Morgens sta ik op mijn gemak op en neem dan lekker de tijd en dan heb ik het maar over een minuut of twintig om er fabulous voor mijn doen uit te zien. Maak me op, doe mijn haren en klaar.

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?

Ik ga wel eens rustig de deur uit zonder make up maar dat komt heel weinig voor, vind het gewoon te leuk om ‘ s morgens even te tutten, maar op een luie zondag waar ik even snel naar de super toe moet gebeurd het wel eens dat ik gewoon zonder make up de deur uit ga.

Waar voel  je het mooist in

Ik voel mij gewoon het lekkerste en het mooiste in een comfi outfit, dus een spijkerbroek met een leuke trui of blouse of jasje

High heels of sneakers?

Onder mijn comfi out draag ik het liefste sneakers tegenwoordig omdat ik op hoge hakken niet echt meer kan lopen, maar  heb ik een feestje dan haal ik mijn high heels wel uit de kast

Hoe ziet je ideale “me time” dag eruit

Mijn ideale me time dagje ziet eruit met lekker opstaan, make up doen, dan mijn meiden even voorzien van een kop thee en ontbijtje en zodra zij naar school zijn ga ik mijn boodschapjes doen. Als ik daar mee klaar ben ga ik het huis een beetje doen, dan aan de site werken en of aan wat voor het bedrijf. Tussendoor lak ik ook wel graag mijn nagels of ga ik even onder de zonnebank

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?

Mijn beste aankoop is een heerlijke grijze trui van de Primark met een leuke blouse eronder en de grootste miskoop is een bloesje geweest wat ik in de winkel leuk vond maar thuis toch niet het helemaal mijn ding vond.

Een mooie lipstick, een makkelijke lipgloss of een snelle Labello?

Ik word heel blij van een mooie lipgloss!! Maar smeer mij ook tussendoor gek met een balsem.

Wat zou je never nooit aantrekken?

Ik zou dus nooit een strapless jurk aan trekken, daar heb ik gewoon niet het lichaam voor en nee nee niks voor mij al vind ik het wel heel mooi.

Welke make-up misser vind je verschrikkelijk?

Een foundation is voor mij echt een misser, en waarom, omdat als ik dat op smeer compleet verander in een pop, een no go dus.

Welke beauty producten kun je niet zonder?

Ik kan echt niet zonder mijn Louis Widmer foam mouse om mijn gezicht te reinigen en deodorant want dat vind ik heel belangrijk en ja dan toch ook mijn make up, die dingen kan ik eigenlijk niet zonder.

Wat vindt jij het mooiste aan jezelf?

Ik vind mijn ogen toch wel het mooiste als ik eerlijk ben, groen/grijs, ja nice.

Ouder worden. Wat vindt jij Botox of liever toch charmante rimpels?

Hmm ouder worden met rimpels, ja ik moet er wel aan wennen want ja ik heb rimpels maar om nou mijn koppie dicht te laten spuiten met botox ervoor….misschien voor een keer maar ik pas gewoon voor een plastic smoelwerk.

Sport je of kijk je liever naar sport?

Ik kijk liever naar sport dan dat ik zelf nu doe want ik kan niet sporten laten we het daar maar op houden, oke anders gezegd ik mag geeneens sporten.

Wat kan echt niet meer nu je moeder bent.

Als moeder zijnde kan je niet meer in een kort topje lopen met een rokje en ja echt zie het nog te vaak om mij heen en moet dan altijd even lachen, of een mega laag make up.

Je beste beautytip voor alle moeders.

Mijn beste tip voor moeders, verzorg jezelf lekker met goede producten die je fijn vind en draag waar je je goed bij voelt.

Dit waren de vragen. Bedankt voor je deelname Rachel. Haha je kiest voor de charmante rimpels! Ik zal volgende keer de vraag anders stellen; Charmante rimpels of een plastic smoelwerk  (vind ik leuk!)

Volgende week woensdag weer een fabulous mom!

8 Comments