Fabulous Mom
Fabulous Moms!

Fabulous Mom: Marthe

Vandaag hebben weer een fabulous mom aan het woord en dit keer is dat Marthe van Paperbreaks Ze schrijft over het dagelijkse leven en over haar mooie gezin. Binnenkort vertrekt ze met haar man en dochtertje voor een jaar naar Aruba. Wil je weten hoe fabulous deze mama is?  En hoe haar ideale me time dag eruit ziet. Lees dan snel verder. . .

Wie ben je ? En waar blog je over.

Mijn naam is Marthe, 26 jaar, getrouwd met m’n vriendje van de middelbare school en samen hebben we een dochtertje, Vivy. Op mijn blog Paperbreaks schrijf ik over ons dagelijks leven en sinds kort maken we vlogs voor ons youtube-kanaal. In mei verhuizen wij voor een jaar naar Aruba omdat mijn man daar geplaatst wordt voor zijn werk bij het Korps Mariniers.

Vertel eens, hoeveel tijd heb jij ’s ochtends nodig om er als een fabulous mom eruit te zien?

Meestal bedenk ik ’s avonds al wat ik de volgende dag aantrek dus dat scheelt tijd, heel veel tijd! Ik heb aan ongeveer twintig minuten wel genoeg om m’n haren uit de knoop te halen en mezelf toonbaar te maken.

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?

Nee eigenlijk niet. Ik heb op z’n minst wat mascara op.

Wat draag je het liefst, waar voel jij je het mooist in?

Het liefst draag ik toch wel een strakke jeans of broek en een leuke trui. Ik ben niet te praktisch maar het moet wel lekker zitten haha..

High heels of sneakers?

Sneakers! Ik heb wel eens hakken als ik een avondje uit ga of op een feestje maar ben toch altijd wel weer blij als ik m’n gympen aan kan doen. Op mijn bruiloft droeg ik cowboylaarzen omdat ik toch iets anders wilden dan m’n gympen maar het niet zag zitten om heel de dag op hakken te lopen ?

Hoe zie je ideale “me time” dag eruit.

’s Ochtends sporten daarna rustig ontbijten terwijl ik m’n social media af ga of wat kijk op Youtube. Daarna lekker schrijven voor mijn blog of ‘commonplace book’ waarin ik allerlei inspirerende dingen op schrijf. In m’n ‘pauze’ even wandelen
met de hond of een boodschapje doen en daarna weer verder met schrijven haha.. En dan mag de rest wel weer thuis komen.

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?

Ik ben nog steeds heel erg blij met m’n winterjas van vorige jaar. Een lange jas, oud roze met een boothals. Miskoop heb ik ook genoeg. Toppunt was het jumpsuit dat ik kocht tijdens m’n zwangerschap waarvan ik dacht dat ie na m’n zwangerschap wél mooi zou staan. Niet dus.

Een mooie lipstick, een makkelijke lipgloss of een snelle Labello?

Labello. Ik ben niet zo goed met lipstick.

Wat zou je never nooit aantrekken?

Crocs.

Wat is je favoriete parfum?

Cacharel – Scarlett blijft lekker!

Welke beauty producten heb jij standaard in je (luier) tas.

Poedertje en lipbalsem

Wat vindt jij het mooiste aan jezelf?

Blijft altijd lastig om te zeggen maar dan kies ik voor m’n ogen.

Ouder worden. Wat vindt jij Botox of liever toch charmante rimpels?

Op dit moment zou ik toch voor de charmante rimpels kiezen maar als het echt groeven worden dan zou ik het misschien toch een beetje laten behandelen. Als het echt je gezichtsuitdrukking gaat bepalen.

Sport je of kijk je liever naar sport?

Ik sport 3/4 keer in de week. Hardlopen, mountainbiken, pilates en krachttraining. Moet toch een beetje manlief bij proberen te houden haha..

Vertel ons een je ultieme beauty tip.

Ik vind oogpotlood heel mooi voor op je onderste ooglid. Ziet er heel fris uit!

Wie is je favoriete stijlicoon en waarom?

Ik vind Reese Witherspoon er altijd heel goed en natuurlijk uitzien.

Dit waren de vragen. Heel erg bedankt Marthe voor je deelname en voor de leuke antwoorden! Ben erg benieuwd hoe het straks gaat als je in Arubu woont. Neem nog even een kijkje op de blog van Marthe; Paperbreaks.

Volgende week hebben we weer een nieuwe fabulous mom!
Wil je ook even in de spotlight staan? Leuk! Stuur een mailtje naar info@firmamama.nl o.v.v. Fabulous moms.

4 Comments