Fabulous mom Marije Mrs mama
Fabulous Moms!

Fabulous mom: Marije

Vandaag weer een fabulous mom van deze zomerreeks. Vandaag is dat Marije, mama van een zoontje en blogt op MrsMama.nl. Een gezellige lifestyle mamablog. Hier leest je eerlijke verhalen over het moederschap, verhalen van andere moeders maar ook de nieuwste trends en hipste kinderkleding. Vandaag deelt ze hele andere dingen ..of Marije ijdel is? En gaat ze weleens zonder make-up de deur uit. Je leest dit en meer vandaag op vandaag op de blog.

Vertel eens wat over jezelf?

Hallo! Ik ben Marije, 35 jaar oud en moeder van Fons van bijna een jaar. Samen met man en zoon sta ik op het punt om te verhuizen van de Randstad naar Overijssel. We gaan van daar uit op zoek naar ons droomhuis: een boerderijtje met genoeg ruimte voor ons gezin, onze katten en nog wat extra dieren: een geitje, kakelende kippetjes, gravende konijntjes en als ik mijn man zo ver kan krijgen een hondje.

Vertel eens, hoeveel tijd heb je ’s ochtends nodig om er als een fabulous mom uit te zien?

Pré baby kon ik rustig een uurtje bezig zijn. Uitgebreid douchen, mijn lichaam insmeren met bodylotion, me vakkundig opmaken en nadenken over welke kleding ik aan zal trekken. Tegenwoordig ben ik met een minuutje of 20 hooguit klaar. Even 5 minuten douchen, snel afdrogen en als ik tijd heb me insprayen met bodylotion-spray (wat is dat handig zeg) en een snelle make-up: concealer, eyeliner en mascara.

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?

Ja hoor, dat gebeurt regelmatig. Al voel ik me dan nog steeds wel een beetje naakt.

Ben je ijdel?

Ik ben ontzettend ijdel, denk ik. Of onzeker, zo zou je het ook kunnen noemen. Ik ga regelmatig make-uploos de deur uit, maar ik ben me daar dan ook wel heel bewust van. Stom is dat hè, die onzekerheid.

Wat mag er niet ontbreken in je kledingkast?

Een goede spijkerbroek, een lekker vest om in weg te kruipen op koudere dagen en een mooie jurk die voor veel gelegenheden te gebruiken is.

Hoe ziet je ideale “me time” dag eruit.

Ik vind het heerlijk om een dagje te cocoonen op de bank met een fijne serie of een goed boek. Een hele dag zit er niet meer in nu ik thuisblijfmoeder ben, maar als de kleine man op bed ligt installeer ik me regelmatig lekker op de bank. Uiteraard met een grote mok koffie verkeerd en iets lekkers. Wat ik ook ontzettend relaxed vind is in mijn eentje winkelen. Ik ben niet zo van het winkel-in-winkel-uit principe en kan dan op mijn eigen ietwat snelle tempo op zoek naar wat ik nodig heb.

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?

Mijn beste aankoop zijn mijn Dubarry laarzen. Totaal niet charmant, maar ze lopen verrukkelijk en ik kan er ook mee door de zee, de modder en door de stad lopen. Miskopen heb ik genoeg. Die ene net te strakke jurk of die schoenen die teveel knellen. Pfff, ik zou toch eens moeten leren wat minder impulsaankopen te doen haha.

Wat zou je nooit aantrekken?

Hele strakke shirtjes of jurken. Ik voel me niet prettig in een ‘bodycon’ jurk en zal me dan de hele dag ongemakkelijk voelen.

Welke make-up misser vind je verschrikkelijk?

Héle dunne wenkbrauwen en te oranje foundation.

Kan niet zonder…

Concealer en een goede waterproof mascara. Mijn favoriete concealer is er eentje van Nars en mijn favoriete mascara is Chanel Le Volume.

Wat vind je het mooiste aan jezelf?

Mijn haar. Ik heb krullen van mezelf en hoewel ik ze soms vervloek ben ik er toch heel erg blij mee.

Ouder worden. Wat vindt jij Botox of liever toch charmante rimpels?

Doe mij maar charmante rimpels hoor. Er is niks mis met ouder worden en ik heb er ook totaal geen problemen mee.

Wat is jouw guilty pleasures

Ik ben gek op chocola en softijs.

Wat kan echt niet meer nu je moeder bent.

Qua kleding bedoel je? Dan denk ik aan ‘hotter than my daughter’ materiaal, maar aangezien ik dat soort kleding toch al nooit aan had denk ik dat ik met mijn kledingstijl prima voor de dag kan komen als moeder.

Bedankt voor je deelname Marije! Heel leuk om weer te lezen.

One Comment