Fabulous mom Lonneke
Fabulous Moms!

Fabulous mom: Lonneke

Vandaag weer een fabulous mom, dit keer Lonneke, deze mama van drie meiden blogt op Mamadrinktwijn, hier blogt ze op humoristische wijze wekelijks over wijn én ouderschap. Ook is ze eigenaresse van een restaurant in Den Bosch. Wil jij weten wat de miskoop is van deze drukke mama? En wat ze altijd in haar handtas heeft? Lees dan snel verder!

Vertel eens wat over je zelf en over je blog?

Ik ben Lonneke Buijze- Bazelmans (40 jaar), al ruim 10 jaar vinoloog / eigenaar van Restaurant Artisan in Den Bosch én moeder van drie prachtige dochters. Op mijn blog; mamadrinktwijn geef ik wekelijks een supermarkt-wijnadvies. Maar ook schrijf ik graag op humoristische wijze over alle moeilijke uitdagingen van het ouderschap. Want lachen helpt (bijna) altijd wanneer je het even niet meer ziet zitten.

Vertel eens hoeveel tijd heb jij ‘s ochtends nodig om er als een fabulous mom uit te zien?

Ongeveer 10-20 minuten.

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?

Héél soms als ik de kinderen (telaat) naar school breng.

Wat draag jij het liefst, waar voel jij je het mooist in.

In een jurk, op kniehoogte en laarzen met hoge hakken eronder.

High heels of sneakers?

High heels zijn duidelijk veel mooier, maar met sneakers maak ik mijn voeten duidelijk veel blijer.

Hoe ziet je ideale “me-time”dag eruit

Sauna met een vriendin, waarna een heerlijk etentje in de stad en een cocktail als afsluiter.

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?

Een zwarte jurk van Gucci, met enorm veel korting gekocht en voor elke gelegenheid geschikt. Miskoop? Een dik vest wat veel te duur was en waarin ik op een Michelin poppetje lijk.

Een mooie lipstick, makkelijke lipgloss of een snelle Labello?

Ik heb nog maar een hele dag in mijn leven iets van lipstick op mijn lippen gehad en dat was mijn trouwdag. Ik vind alle make-up echt niets irritanter dan lipgloss en aanverwanten.

Wat zou je never nooit aantrekken?

Een tuinbroek.

Wat is je favoriete parfum?

Ik draag bijna nooit parfum, want dat beinvloed mijn geur wanneer ik wijn moet proeven. Maar soms als ik vrij ben en zin heb: Dune van Dior.

Welke beauty producten heb jij standaard in je (luier) tas.

Beauty producten? Pff, ik denk alleen handcreme. Telt een kurkentrekker ook? Die heb ik één elke tas zitten. ..

Wat vindt jij het mooiste aan jezelf?

Mijn dikke krullen.

Ouder worden. Wat vindt jij Botox of liever toch charmante rimpels?

Ik ben nu 40 jaar en ik heb nog steeds niet het gevoel dat ik volwassen ben. Hierdoor is het extra raar wanneer de spiegel weer nieuwe rimpels laat zien. Tot nu toe heb ik geluk en valt het nog best mee, maar ik kan goed voorstellen dat sommige vrouwen naar de botox grijpen. Alhoewel ik niet verwacht ooit bij die groep te horen.

Sport je liever of kijk je liever naar sport?

Ik sport graag, vooral iets van Body Pump. Dan train je met veel gewichten. Hierdoor voel ik me (en ben ik waarschijnlijk ook) een stuk sterker.

Vertel ons je ultieme beauty tip.

Veel lachen en op zijn tijd relaxen met een goed glas wijn. Want beauty is echt niet zo belangrijk, maar genieten van het leven wel.

Wie is je favoriete stylicoon en waarom?

Audrey Hepburn, ze was mooi, stijlvol en grappig. Dat vind ik een onweerstaanbare combinatie.

Dit waren de antwoorden van fabulous mom Lonneke! Bedankt voor je deelname en je leuke antwoorden. Ik ben het helemaal mee eens met je ultieme beauty tip! Verder ken ik ook niemand die standaard een kurkentrekker in haar handtas heeft;)

Volgende week weer een fabulous mom!

2 Comments