Fabulous Mom
Fabulous Moms!

Fabulous Mom: Lisette

Vandaag hebben we weer een Fabulous mom! Dit keer is dat Lisette met haar  blog;
Mama’s & Fitness. Naast mama van twee zoontjes is ze vaak in de sportschool te vinden. Neem lekker een kopje thee & lees hieronder hieronder de antwoorden van deze sportieve mama!

Vertel in het kort wie je bent en over je blog.

Mijn naam is Lisette, ben 32 jaar en moeder van 2 zoontjes. Ik werk parttime en mijn grootste
hobby is fitness. Ik zit dan ook 3-4 x per week in de sportschool. Mijn blog Mama’s en Fitness (www.mamasenfitness.nl) ben ik begonnen om andere moeders te inspireren en motiveren .. veel vrouwen willen na de geboorte van hun kids weer in een goede shape komen maar weten niet precies hoe ze moeten starten of beginnen. Ik ben ook vanuit het niets zonder hulp begonnen en wil anderen hiermee graag “helpen” . Ik deel mijn tips m.b.t. voeding, oefeningen (die je ook thuis kunt uitvoeren) en heb zo nu en dan een leuke review van een aanverwant product.

Vertel eens, hoeveel tijd heb jij ’s ochtends nodig om er als een fabulous mom eruit te zien?

Ik sta op tijd op want kids aankleden en wassen en mezelf aantoonbaar maken gaat niet echt samen. Maar ondanks dat, heb ik er zelf maar ongeveer 15 minuten voor nodig.

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?

Euh, eigenlijk niet. Op vakantie in het buitenland loop ik het liefst elke dag zonder make-up maar thuis, nee dat is niks voor mij 😉

Wat draag je het liefst, waar voel jij je het mooist in?

Een losse top op een skinny jeans en hoge hakken.

High heels of sneakers?

Zie hierboven, het liefst high heels 😉 Sowieso naar mijn werk en als op date ga met vriendlief of vriendinnen. Maar als ik een dag vrij ben en veel aan het rommelen ben en boodschappen doe e.d. dan draag ik het liefste sneakers.

Hoe zie je ideale “me time” dag eruit.

Oeh jee, ik ben eigenlijk nooit een hele dag alleen. Ook al werk ik maar 3 dagen. Op de overige dagen breng ik mijn zoontjes naar school, haal ze op voor de lunch en breng ze weer naar school om ze vervolgens om 15.15 uur weer op te halen. Maar op mijn vrije ochtenden ga ik meteen naar de sportschool om 1,5 uur los te gaan. Thuis lekker te douchen, fris en fruitig boodschapjes te doen en daarna genieten van het zonnetje of even snel de stad in duiken 😉

Een mooie lipstick, een makkelijke lipgloss of een snelle Labello?

Een mooie lipstick, ik ben fan van de L’oreal lipsticks.

Wat zou je never nooit aantrekken?

Een joggingbroek cq huispak op straat.. Uggs of een bloemetjesjurk. Er hangen nu veel jurken bij de H&M, veelal met bloemetjes → echt niet mijn smaak 😉

Wat is je favoriete parfum?

Ik heb 3 favorieten! Jill Sanders – Sun , Viktor en Rolf – Flowerbomb en Paco Rabanne – Lady Million

Welke beauty producten heb jij standaard in je (luier) tas.

Lipstick, mascara, handcréme, deodorant en een klein flesje parfum. Best veel eigenlijk haha

Wat vindt jij het mooiste aan jezelf?

Mijn ogen vind ik het mooiste. Met de juiste mascara spreken ze echt.

Ouder worden. Wat vindt jij Botox of liever toch charmante rimpels?
Lastig! Ik heb er stiekem heel veel moeite mee dat ik ouder word, ik heb beginnende rimpels en ik
weet eerlijk gezegd niet hoe ik er naar kijk als we bijvoorbeeld 10 jaar verder zijn.

Sport je of kijk je liever naar sport?

Ik sport veel liever! Ik kijk eigenlijk nooit naar sport op de televisie.

Vertel ons een je ultieme beauty tip.

Heel saai en heel bekend, zonder make-up naar bed gaan! Ik zeg eerlijk, ik haal ook niet altijd alles eraf maar goed, het is wel het beste voor je ogen en huid.

Wie is je favoriete stijlicoon en waarom?

Ik heb niet echt een stijlicoon als ik eerlijk ben. Qua kleding koop Qua kleding koop ik wat ik leuk vind staan en lekker vind zitten 🙂

Dit waren de vragen. Heel erg bedankt Lisette voor je deelname en voor de leuke antwoorden! Neem nog even een kijkje op haar inspirerende  blog Mama’s & Fitness!

Volgende week hebben we weer een nieuwe fabulous mom!
Wil je ook even in de spotlight staan? Leuk! Stuur een mailtje naar info@firmamama.nl o.v.v. Fabulous moms.

3 Comments