Fabulous mom Lisette
Fabulous Moms!

Fabulous mom: Lisette

Vandaag hebben we weer een hele leuke fabulous mom, Lisette, deze mama van drie kids heeft een lifestyle blog; Lisetteschrijft, maar ze is ook bekend van de hilarische brieven aan Sylvie meis, Lieve Syl. Vandaag deelt ze hoe haar ideale me time dag eruit ziet en wat ze echt nooit aan zal trekken, benieuwd naar deze dame, lees dan snel verder…

Ik ben Lisette van Lisetteschrijft.nl. Ook ben ik wel bekend als ‘Lieve Syl’, vanwege mijn brieven aan Sylvie Meis met bijpassende foto waarop ik haar imiteer. Op mijn blog deel ik naast deze brieven mijn belevenissen over mijn werk als echoscopiste, mijn leven als tuindersvrouw en moeder. Inmiddels ben ik ook bekend als de ‘loedermoeder van 2016’. Alles wat ik schrijf is met een flinke dosis zelfspot en humor!

Vertel eens, hoeveel tijd heb jij ’s ochtends nodig om er als een fabulous mom uit te zien?

Als dat zou moeten zou ik elke dag 48 nodig hebben. Maar ik zie er toonbaar uit na een minuut of 15, daar doe ik het mee.

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?

Nee. Hoewel ik met mijn website een soort statement probeer te maken dat we niet allemaal perfect hoeven te zijn, durf ik dat toch niet. Ik heb het voor mezelf verpest door al 20 jaar dagelijks make-up te dragen. Zonder denkt iedereen dat ik terminaal ben.

Waar voel jjj je het mooist in

Toch wel in een strakke jurk of broek met topje. Als ik weet dat er geen vetrollen uitpuilen. Dan heb ik zelfvertrouwen en dat straal ik dan ook uit.

High heels of sneakers?

High heels of anders low heels. Nooit sneakers

Hoe ziet je ideale “me time” dag eruit.

Lekker een dagje naar de sauna met een vriendin. Met een uitgebreide lunch en goede massage. En pas naar huis als de kindjes op bed liggen.

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?

Miskopen zijn teveel nette jurkjes, bruiloft-waardig, alleen heb ik zelden een bruiloft. Ik kan ze niet aan naar mijn werk en voor een gewoon feestje zijn ze te overdressed. Beste aankoop ooit een positie spijkerrokje van Mama-Licious, door die fijne elastieke band heb ik hem al bijna tien jaar regelmatig aan. En ik ben slechts drie keer negen maanden zwanger geweest.

Een mooie lipstick, een makkelijke lipgloss of een snelle Labello?

Erger nog, vaseline omdat ik gehoord heb dat je aan Labello verslaafd kan raken. En als ik echt iets bijzonders heb lipgloss, maar dat heb ik er meestal onderweg al af gegeten.

Wat zou je never nooit aantrekken?

Zo’n harembroek met een laag kruis, vreselijk.

Welke make-up misser vind je verschrikkelijk?

Vroeger deed ik altijd moeite om de eye-liner zowat ín mijn oog te zetten. Waardoor mijn ogen nog kleiner en hangender leken. Nu ik terugkijk denk ik vaak: WHY?!?

Welke beauty producten kun je niet zonder?

Vroeger gunde ik mezelf weinig maar sinds ik een keer bij ICI Paris vanalles aangesmeerd kreeg ben ik helemaal gek op alles van biotherm. Ik geloof ook alles wat ze erbij vertellen, en dat het helemaal mis gaat met mijn huis als ik een keer iets van het huismerk van de kruidvat gebruik

Wat vindt jij het mooiste aan jezelf?

Ik heb een appel-achtig figuur, wat betekent dat ik nooit dikke benen of een dikke kont zal krijgen. Zeker als ik mijn voorouders bekijk. Verder ben ik trots op mijn lange dikke haar.

Ouder worden. Wat vindt jij Botox of liever toch charmante rimpels?

Ik vind een beetje botox wel mooi. Niet zoveel dat je geen uitdrukking meer hebt, maar wel om iets te verfraaien. Ik vind mezelf nog te jong, maar wie weet…

Sport je of kijk je liever naar sport?

Sport kijken vind ik echt verschrikkelijk. Zelf ga ik één keer per week naar de sportschool, daar voel ik me altijd wel tevreden over, vooral achteraf.

Wat kan echt niet meer nu je moeder bent.

Ik vind een naveltruitje echt geen optie, of hotpants. Al zijn er moeders die het prima kunnen hebben. Ik merk dat ik me netter ga kleden naarmate ik ouder word. En hoop dat ik nooit word opgegeven voor hotter than my daughter…

Je beste beautytip voor alle moeders

Haha. Veel slapen? Geen alcohol? Veel water drinken en gezond eten?

Ik denk dat je vooral moet zorgen dat je op een prettige manier de dagen doorkomt, over het algemeen heb je toch al een vent aan de haak geslagen. Zorg dat je lol hebt in je leven, daar ga je vanzelf van stralen!

Bedankt voor je deelname Lisette! Leuk om je antwoorden te lezen. Helemaal eens met jouw beautytip! Oja en die eyeliner IN m’n oog dat deed ik vroeger ook, dat ging dan ook nog eens irriteren. En inderdaad; WHY!?!

11 Comments