Fabulous mom Lisette
Fabulous Moms!

Fabulous mom: Lisette

Vandaag weer een Fabulous mom! En dit keer is dat Lisette van LizLovelife. Deze mooie 30+ mama blogt over vanalles wat er in haar leven speelt. Ben je benieuwd wie haar stylicoon is en waarom? En wil je weten wat haar ultieme beautytip is  over het wassen van je haar? Benieuwd? Neem een kopje thee en lees de antwoorden van deze fabulous mom!

Vertel in het kort wie je bent en over je blog.

Hallo, ik ben Lisette, 30+ en sinds een paar maanden aan het bloggen. Mijn blog is ontstaan omdat mijn vriendinnen steeds vroegen naar dat ene recept of waar ik die mooie schoenen ook alweer gezien had. Eigenlijk een verzamelplaats voor mijn ideeën wilden hebben! Daarnaast vind het super leuk om te schrijven over alles wat er in mijn leven speelt: genieten van een heerlijk kopje koffie, mama zijn van een peuter, fitness (-20 kilo afgevallen), reizen, lekker en gezond koken, hersenspinsels, mode, make up en interieur. Eigenlijk zit ik nooit stil!

Vertel eens, hoeveel tijd heb jij ’s ochtends nodig om er als een fabulous mom eruit te zien?

Ik werk 3 dagen als bestralingstherapeute, en ik neem die dagen iets minder tijd dan mijn vrije dagen. Ik denk dat ik 20-25 minuten bezig ben met mijzelf aankleden, mijn make up doen en mijn haren.

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?

Jazeker, elke zondagochtend naar de sportschool!

Wat draag je het liefst, waar voel jij je het mooist in?

In een hippe outfit met mijn eigen twist. Ik hou van opvallende dingen. Denk dat ik mijzelf nu het mooist vind in een strakke donker skinny spijkerbroek, met daarop een losjes shirt met leuke print, en koraalkleurige jas. Daaronder halfhoge zwarte laarsjes en een grote tas (heb je nodig met een kind).

High heels of sneakers?

SNEAKERS. Ik heb heel erg….de enige hakken die ik met regelmaat draag zijn sneakers met een wedge hak. Wat is deze zin? Ik snap hem niet. “ik heb heel erg…” heel erg wat? Heb je?

Hoe zie je ideale “me time” dag eruit.

Een dag naar de sauna met mijn 2 beste vriendinnen: de hele dag kletsen, eten, koffie leuten, loungen en geen telefoon heerlijk!

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?

Mijn beste aankoop is mijn Neverfull Louis Vuitton tas. Is praktisch en blijft super mooi. Een miskoop heb ik al even niet meer gedaan.

Een mooie lipstick, een makkelijke lipgloss of een snelle Labello?

Mooie lipstick van de MAC.

Wat zou je never nooit aantrekken?

Crocs. Ik kijk altijd wat voor schoenen iemand draagt. Crocs zijn echt uit den boze. Helaas dragen redelijk veel mensen ze in het ziekenhuis, ik style mijn witte ziekenhuisoutfit met ‘over the top’ kleurrijke sneakers.

Wat is je favoriete parfum?

J’adore van Dior.

Welke beauty producten heb jij standaard in je (luier) tas.

Droogshampoo en deodorant. Vind het vreselijk als mijn haar niet zit en droogshampoo is de manier om het snel weer in model te krijgen.

Wat vindt jij het mooiste aan jezelf?

Heel verrassend: mijn haar.

Ouder worden. Wat vindt jij Botox of liever toch charmante rimpels?

Dit voelt als een gewetensvraag! Nu neem ik de rimpels nog voor lief, maar ik sluit botox niet uit.

Sport je of kijk je liever naar sport?

Ik was altijd vreselijk A-sportief. Op de middelbare school moest ik zelfs naar hulples gym, omdat ik altijd wegdook voor de bal. Na mijn zwangerschappen moest er echt wat veranderen en ben ik de sportschool ingedoken. Nu sport ik 3x per week, en er moet echt wat aan de hand zijn wil ik een keer overslaan!

Vertel ons een je ultieme beauty tip.

Stop met je haar zoveel wassen! Ik was altijd zo jaloers op ander mensen, met bossen haar en veel volume. Ik waste mijn haren altijd om de dag, want anders werd het vet. Tanden op elkaar en droogshampoo in de aanslag. Nu zit ik op 1x wassen per week! En ik heb veel meer volume in mijn haar. Met de juiste shampoo en conditioner kan dit prima. Ook nog eens beter voor het milieu en je spaart een hoop geld uit.

Wie is je favoriete stijlicoon en waarom?

Cara Loren, super mooie (soms iets te dunne) vrouw. Maar ze heeft prachtig haar en super leuke stijl. Zij laat goed zien dat je er als moeder alsnog super uit kan zien!

Heel erg bedankt voor je deelname Lisette! En wat een goede beauytip over het wassen van je haar! Zou ook echt iets voor mij zijn.

Mijn rubriek “Fabulous mom” is altijd een graag gelezen rubriek. Het lijkt mij dan ook leuk om “Fabulous Mom” als “tag” door het “blog leven” te rouleren. Dus ben jij een fabulous mom, of juist niet? Neem de tag gerust over. Tag je Firma Mama, dan ook even?

Volgende week woensdag heb ik ook weer een echte Fabulous mom op mijn blog.

5 Comments