Fabulous mom Lisanne
Fabulous Moms!

Fabulous mom: Lisanne

Vandaag is Lisanne, fabulous mom. Deze busy mama is getrouwd met de allerliefste, samen hebben zij een zoon, Jippe en heeft ze ook drie geweldige “bonuskids” Haar blog You Nailed it is een persoonlijke blog over beauty, fashion lifestyle, moederschap en nog veel meer. Vandaag kunnen we onder andere lezen hoeveel tijd deze dame nodig heeft om er fabulous uit te zien. Benieuwd naar Lisanne, lees dan snel verder.
Vertel wie ben je?

Mijn naam is Lisanne en ik ben 27 jaar. Ik woon op het prachtige Ameland samen met mijn gezin. Sinds 2007 ben ik samen met de liefste vrouw die ik me wensen kan. Door haar heb ik ook drie geweldige “bonuskinderen”. Sinds 2014 zijn we getrouwd en in 2015 mochten we samen moeder worden van een prachtige zoon Jippe. Jippe is inmiddels een echte eigenwijze dreumes dus het leven en opvoeden is soms een flinke uitdaging! Ik ben werkzaam als docent Engels en Mens & Maatschappij op het voortgezet onderwijs en studeer daarnaast Deeltijd Docent Engels. In mijn drukke leven probeer ik tussendoor ook tijd vrij te maken voor mijn blog www.younailedit.net waar ik sinds 2012 regelmatig op post. Een soort van uit de hand gelopen hobby, zeg maar. Dus naast vrouw van, docent, student, blogger en Lisanne probeer ik ook nog een fabulous mom te zijn!

Vertel eens, hoeveel tijd heb jij ’s ochtends nodig om er als een fabulous mom uit te zien?

Wat betreft make-up, op een werkdag ongeveer 10 minuten. Ik doe wat BB-cream op, werk mijn wenkbrauwen bij, maak een mooie winged eyeliner en breng wat mascara aan. Oh ja, en parfum vergeet ik natuurlijk ook niet!

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?

Ja hoor, maar zonder make-up op ga ik niet naar het werk. Ik denk dat mijn leerlingen zich rot schrikken! Maar weekends doe ik niet zo veel aan make-up, tenzij ik iets speciaals heb. En dan ga ik ook rustig zonder make-up boodschappen doen of even het dorp in.

Waar voel jij je het mooist in?

M’n King Louie jurkjes, daar ben ik dol op. Sowieso voel ik me eigenlijk het fijnst in jurkjes, maar sinds mijn zwangerschap voel ik me niet altijd meer prettig in omdat ik toch wat kilo’s zwaarder ben en m’n buik niet in alle jurkjes erg flaterend is. Maar, zeker in de zomer, voel ik me het mooist in een mooi jurkje.

High heels of sneakers?

Oei, lastig! Een aantal jaar geleden had ik zeker weten voor high heels gekozen! Ik kon dag in dag uit op hoge hakken lopen, maar tegenwoordig kies ik liever voor een sneaker (of comfortabel laarsje). Ik ben overigens wel heel blij dat je sneakers tegenwoordig ook prima mag combineren met bijvoorbeeld jurkjes en korte broeken.

Hoe ziet je ideale “me time” dag eruit.

Op de bank met een kop thee en een goed boek. Daar neem ik veel te weinig te tijd voor. Ik ben dol op lezen maar gun mezelf die tijd niet zo vaak meer. Verder lekker bloggen, YouTube of Netflix kijken en vooral lekker lui zijn! Want in dat laatste ben ik heel slecht.

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?

Absoluut mijn blauwe jurkje met witte stippen van King Louie! Al heb ik die eigenlijk cadeau gekregen van mijn vrouw, dus een echte aankoop is het niet. Een andere goede aankoop? Mijn witte Adidas Neo sneakertjes. Een echte miskoop heb ik niet echt in de kast liggen. Ik heb een heel mooi wit kanten jurkje, maar die draag ik veel te weinig omdat hij écht super kort is. Zo zonde!

Een mooie lipstick, een makkelijke lipgloss of een snelle Labello?

Geen lipgloss, dat plakt me te veel. Ik ben dol op lipstick, maar op het werk draag ik vaker een snelle Labello. Ik ben altijd bang dat mijn lipstick voor de klas slijt en hij niet mooi blijft. Bij speciale gelegenheden draag ik zeker weten lipstick.

Wat zou je never nooit aantrekken?

Nooit meer een flared jeans! Op de middelbare school vond ik dat helemaal hip, maar nu zou ik dat nooit meer dragen!

Welke make-up misser vind je verschrikkelijk?

Te donkere wenkbrauwen of juist veel te dun geëpileerde wenkbrauwen. Pikzwarte wenkbrauwen (met uitzonderingen daar gelaten) zouden verboden moeten worden!

Welke beauty producten kun je niet zonder?

Mascara, eyeliner en wenkbrauw crème. En eigenlijk ook niet zonder BB-cream of foundation, maar dat skip ik ook wel eens een dag.

Wat vindt jij het mooiste aan jezelf?

Mijn ogen. Die zijn wel sprekend denk ik. Al heb ik wel een beetje moeite met het feit dat mijn oogleden beginnen te hangen. Aarhg!

Ouder worden. Wat vindt jij Botox of liever toch charmante rimpels?

Never nooit botox! Rimpels horen erbij! Maar gezien punt 11 zou ik, als mijn hangende oogleden echt erger worden, daar wel wat aan doen.

Sport je of kijk je liever naar sport?

Kijken naar sport doe ik niet. Ik ben ook niet echt een heel sportief type, al danste ik vroeger wel heel veel. Als ik echt moet kiezen, kies ik absoluut voor zelf sporten. Want dat wil ik wel weer wat vaker doen.

Wat kan echt niet meer nu je moeder bent.

De hele zondag op de bank hangen met lekkere dingen en Netflix. Dat laat Jippe nóóit toe!

Je beste beautytip voor alle moeders

Blijf aandacht aan jezelf besteden! Een uitgebreide make-up routine hoeft echt niet, maar jezelf een beetje mooi maken kan geen kwaad. Je bent moeder, maar ook nog veel meer dan dat!

Bedankt voor je deelname Lisanne! Leuk om je antwoorden te lezen. Weer een leuke blog ontdekt!  Je ideale me-time klinkt echt heerlijk. Dan mag je inderdaad hoor gewoon lui wezen, hoe moeilijk dat ook is voor je.

Volgende week hebben we weer een fabulous mom!

4 Comments