Fabulous mom Linda
Fabulous Moms!

Fabulous mom: Linda

Vandaag weer een fabulous mom op Firma Mama. Linda is de mama van de zesjarige tweeling Daan & Jesse. Op haar superleuke blog Go or No Go reviewt ze alles wat maar leuk kán zijn voor kids! Ze beoordeelt producten en dagjes uit met een Go of No Go… gewoon lekker duidelijk en recht door zee. Vandaag op Firma Mama vertelt ze wat ze nooit zou aan zou trekken en hoeveel tijd ze nodig heeft om er fabulous uit te zien. Benieuwd naar deze dame? Neem een lekker kopje thee en lees gezellig mee..

Vertel eens, hoeveel tijd heb jij ’s ochtends nodig om er als een fabulous mom eruit te zien?

10 minuutjes! Doordeweeks doe ik mijn haar lekker in een staart en dan ben ik snel klaar. Als ik op stap ga voor een event of een avondje uit, sta ik wel wat langer voor de spiegel hoor. Dan heb ik meestal 20-25 minuten nodig.
Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?
Hell no! Ik heb wel eens van die dagen dat ik me verslaap en écht heel erg laat ben, maar dan toch pak ik een paar minuten de tijd om even mijn gezicht te voorzien van make-up.

Wat draag je het liefst, waar voel jij je het mooist in?

Het liefste draag ik een spijkerbroek en sneakers, maar het mooiste voel ik me in een spijkerbroek met laarzen. Daarbij een shirtje en een lekker lang en warm vest.

High heels of sneakers?

Sneakers vind ik heerlijk in de zomer, maar in de winter ga ik toch echt voor laarzen

Hoe zie je ideale “me time” dag eruit.

Lekker op de bank met relaxte kleren aan, dekentje erbij en minstens 5 afleveringen van mijn favoriete serie Gossip Girl kijken.

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?

Ik ben nog altijd verliefd op een paar laarzen die ik gekocht heb jaren terug. Die waren donkerbruin, met mooie grote zilveren knopen aan de zijkant. Super stoer. Helaas zijn ze zo versleten dat ik ze niet meer met fatsoen kan dragen, maar tóch liggen ze op zolder in een doos omdat ik ze niet weg kan doen.

Een miskoop heb ik ook in mijn kast hangen. Een bloemig tuitje dat ik ooit gekocht heb voor een bruiloft. Nooit aangehad, ook niet naar die bruiloft. Bloemetjes zijn gewoon niet mijn ding en daar kwam ik helaas thuis pas achter.

Een mooie lipstick, een makkelijke lipgloss of een snelle Labello?

Labello…ik ben niet van de lipstick of lipgloss.

Wat zou je never nooit aantrekken?

Voorspelbaar antwoord: Crocs.
Minder voorspelbaar antwoord: Een rokje. Ik heb he-le-maal niks met rokjes.

Wat is je favoriete parfum?

Dolce & Gabbana Light Blue, heerlijk zoete parfum!

Welke beauty producten heb jij standaard in je (luier) tas.

Mascara en oogpotloodjes.

Wat vindt jij het mooiste aan jezelf?

Mijn wenkbrauwen

Ouder worden. Wat vindt jij Botox of liever toch charmante rimpels?

Geef mij die charmante rimpels maar!

Sport je of kijk je liever naar sport?

Ik volleybal 2 keer in de week met vriendinnen. Onwijs leuk!

Vertel ons een je ultieme beauty tip.

Gebruik niet te veel make-up. Een overkill aan poeders en lagen vind ik zo oncharmant.

Wie is je favoriete stijlicoon en waarom?

Ik heb niet echt een stijlicoon, maar als ik zou moeten kiezen vind ik Blake Lively (Gossip Girl) wel echt een stijlicoon. Een prachtige vrouw en ze ziet er altijd erg glamorous uit. Of ze nu in een designerjurk loopt of met een jeans, ze blijft er fantastisch uit zien.

Bedankt voor je antwoorden Linda! Wat grappig dat je helemaal niks met rokjes heb, hahah!  En Crocs, dat snap ik!

Volgende week hebben we weer een fabulous mom!