Fabulous mom Linda
Fabulous Moms!

Fabulous mom: Linda

Vandaag weer zo’n leuke fabulous mom! Dit keer Linda, deze mama van vier kinderen heeft een passie voor lekker eten en dan vooral spicy food. Ze heeft dan ook een gezellige lekkere  foodblog; Talknomztome.nl. Dit keer gaat het even niet over lekker eten, maar over haar favoriete jurk , haar hoge hakken en nog veel meer. Dus lees gezellig de antwoorden van Linda mee!

Wie ben je?

Ik ben Linda, 35 lentes jong en moeder van vier kinderen in de leeftijd van 11 tot 6 (Twee jongens, twee meiden.) Ik blog op www.talknomztome.nl en ben dus op dagelijkse basis heel veel in de keuken te vinden. Op het moment ben ik eigen baas, maar ik sta zeker open voor een nieuwe uitdaging na al eerder jarenlang een eigen bedrijf in de beauty branche te hebben gehad.

Vertel eens, hoeveel tijd heb jij ’s ochtends nodig om er als een fabulous mom uit te zien?

Dat ligt heel erg aan waar ik heen moet of waarvoor ik mijn toet in de schmink moet zetten. Als ik echt in vol ornaat met alles erop en eraan de deur uit moet dan ben ik wel een half uurtje zoet. Drie kwartier zelfs als ik mijn haar moet stijlen. Op het moment zit ik op een onmogelijke lengte na mijn haar kort te moeten hebben knippen na overmatig verven. Voor mijn vorige bedrijf heb ik heel lang paars haar gehad en met een “gewone” haarkleur voel ik me niet mijzelf. Dus er ging elke paar weken een nieuwe kleur overheen wat mijn haar niet zo leuk vond en waar ik nu dus zwaar voor betaal in pure slaaptijd 😉

Als ik alleen maar een touch-up nodig heb omdat de dag niet heel spannend gaat worden ben ik in 5 minuten klaar, foundation incluis. Al gebied de eerlijkheid me te zeggen dat ik me niet meer zo vaak opmaak. Dat heb ik jarenlang verplicht moeten doen en ik ben stiekem heel blij dat die tijd voorbij is.

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?

Bijna dagelijks. Ik heb absoluut geen problemen met een make-up loos gezicht. Het enige wat ik graag zou doen is mijn wenkbrauwen weer laten tattoeren. Die zijn van nature vrij licht en op het moment heb ik een donkerrode haarkleur, dus eigenlijk zou ik mijn wenkbrauwen dagelijks moeten inkleuren. Maar ja, daar heb je die pure slaaptijd weer…

Waar voel je het mooist in?

Als ik hoge hakken mag dragen mag je me er een vuilniszak op aan trekken. Als ik hakken draag voel me me mooi en sexy. Hoe hoger en smaller de hak, hoe mooier ik me voel.

High heels of sneakers?

Overduidelijk high heels dus. Ik heb een hele collectie en ze zijn allemaal redelijk buitenstandaard om het maar zo te zeggen. Ik ben zo gewend aan lopen op hakken dat ik er zelfs op kan touwtjespringen met mijn kinderen.

Hoe ziet je ideale “me time” dag eruit.

Klinkt misschien gek, maar me time is tijd met mijn kinderen waarin we niets “moeten”. Met zijn allen cupcakes bakken, lekker gaan winkelen of naar het bos/strand. Of eerst met zijn allen de keuken in duiken om lekkere dingetjes te maken en dan een bed op de grond bouwen met kussen en dekens om film te kijken. Ongedwongen tijd met mijn kinderen is mijn ultieme me-time. Echte tijd voor mezelf krijg ik wel als ze later groot zijn en dat worden ze sneller dan ik leuk vind.

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?

Mijn beste aankoop ooit is mijn “prinsessenjurk” van Tru The Eye of Awareness. Het is een linnen jurk met een strak bovenlijfje en een halternek met een wijd uitwaaierende rok waar maar liefst 9 meter stof in zit. Ik was op slag verliefd op de jurk maar kocht hem niet direct. Daar had ik achteraf gruwelijk spijt van en uiteindelijk zijn we speciaal naar een festival in Belgie gereden zodat ik hem alsnog kon kopen. Inmiddels is de stof op één plek iets doorgesleten, dus daar wil ik een siernaad in laten zetten zodat ik hem nog een paar jaar kan dragen. Ik ben absoluut verliefd op die jurk.

Miskopen voldoende. Die eindigen meestal als werkkleding of ze gaan de verkleedkist in voor de kinderen. Ik houd nogal van aparte dingen en soms kom je er dan na een paar keer dragen achter dat iets toch niet jouw ding is. Gelukkig ben ik een sale-shopper, dus het levert over het algemeen geen pijnlijke portemonnee op.

Een mooie lipstick, een makkelijke lipgloss of een snelle Labello?

Dan een mooie lipstick. Al maak ik mijn lippen bijna nooit op. Dan is het veel te lastig kusjes uitdelen en als je heel de dag bezig bent met eten moet je je lippen veel te vaak bijwerken. Daar ben ik niet ijdeltuit genoeg voor, dus dan maar kale lippen.

Wat zou je never nooit aantrekken?

Als iets een goede snit heeft, van een goede stof is en je lichaam flatteert kun je alles dragen. Ik denk dus niet dat er iets is wat ik nooit zou dragen. Al wil dat ook niet zeggen dat ik zomaar alles zou aantrekken.

Welke make-up misser vind je verschrikkelijk?

Spinnenpoten mascara!

Welke beautyproducten kun je niet zonder?

Is het heel raar als ik zeg dat ik overal zonder zou kunnen? Ik heb er jarenlang tussen gezeten en van alles gezien en geprobeerd. Uiteindelijk heb ik de conclusie getrokken dat je een gezicht mooi kunt maken, maar een karakter niet. Corny he 😉

Oke, als ik dan echt moet kiezen; Baby olie. Geniaal spul wat je voor zo ongeveer alles kunt gebruiken. Huidverzorging, make-up remover, haarmasker, echt vanalles. Ik heb dus ook altijd een aantal flessen staan.

Wat vindt je het mooiste aan jezelf?

Mijn vreemde kleur ogen. In basis zijn ze blauwgrijs, met een zweem van groen. En juist dat beetje groen zorgt dat ik met mijn oogkleur kan spelen waardoor ik ze echt groen kan laten lijken als ik bepaalde kleuren oogschaduw gebruik.

Ook ben ik stiekem heel trots op mijn striae. Ik heb me verloren gesmeerd om te voorkomen dat ik het zou krijgen en ik heb bij geen enkele zwangerschap een grote buik gehad. Toch ziet mijn lichaam er vanaf mijn knieholtes tot onder mijn borsten uit alsof ik iedere zwangerschap 50 kilo ben aangekomen. De kinderen vertellen altijd heel trots hoe zij die streepjes vanbinnen in mijn buik hebben getekend (alles wat hoger en lager zit komt omdat ze ze opzij hebben geduwd om nieuwe tekenruimte te krijgen) en vinden dat ze me mooi hebben gemaakt omdat ik nu een zachte buik met indianenstreepjes heb. Hoe kan ik dat zelf dan niet mooi vinden.

Ouder worden. Wat vindt jij Botox of liever toch charmante rimpels?

Als je vaak lacht slijten je rimpels in. Hoe meer rimpels ik krijg hoe beter je aan me kunt zien dat ik veel plezier heb in de dingen die ik doe. Voor mij geen botox dus.

Sport je of kijk je liever naar sport?

Vroeger heb ik heel intensief gesport; Gym, (wedstrijd-)turnen, vechtsport. Ik heb zelfs gymles gegeven. Nu word ik ontzettend blij van zwemmen, maar ik vind de toegangsprijzen voor zwembaden zo buitenproportioneel dat het over het algemeen blijft bij de Bellator en Gladiator vechters aanmoedigen op tv.

Wat kan echt niet meer nu je moeder bent.

Mezelf op de eerste plaats zetten.

Je beste beautytip voor alle moeders

Relax… Alles wat moet pakt niemand van je af (stofzuigen, dweilen, ramen lappen, enz) en alles wat echt belangrijk is, je kinderen op zien groeien en er voor ze zijn op de momenten dat ze je nodig hebben, komt niet meer terug

Dit waren de vragen en de antwoorden van Linda. Heel erg bedankt voor je deename, Linda. Weer erg leuk om te lezen! Ik ben wel heel erg benieuwd naar je mooie favo jurk en wel een beetje waar natuurlijk…een gezicht kun je mooier maken, karakter niet;)

Volgende week woensdag hebben we weer een fabulous mom op Firma mama.

13 Comments