Fabulous mom Kyki
Fabulous Moms!

Fabulous mom: Kyki

Vandaag is Kyki fabulous mom op Firma mama, deze mama van een dochter blogt op Kykivermaire.nl een mooie blog met onder andere vol prachtige poëzie en ” mind doodlings” Vandaag deelt ze hele andere dingen; of ze weleens zonder make-up de deur uitgaat? En wat is haar beste aankoop ooit bijvoorbeeld? Benieuwd naar deze fabulous mom? Lees dan snel verder…
Vertel eens wie ben je?

Ik ben Kyki Vermaire, freelance tekstschrijver, blogger en moeder van een achtjarige dochter. Ik woon samen met mijn man in Noord-Brabant. Ik studeer Communicatie en Multimedia Design en doe dit naast werk en gezinsleven. Daarnaast houd ik van eten en drinken, muziek, lezen en poëzie.

Hoeveel tijd heb jij ’s ochtends nodig om er als een fabulous mom uit te zien?

Daar maak ik eerlijk gezegd niet zoveel tijd voor. Ik ben geen freubel-met-je-haar type, meestal snel een borstel er doorheen of een staart. Een snelle eyeliner met wat mascara is meestal de make-up die ik gebruik

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?

Ja, maar ik moet wel eerlijk bekennen dat ik dat niet vaak doe. Een beetje mascara is denk ik altijd wel op mijn minuscule wimpers te vinden, ook al is dat met hooded eyelids niet echt zichtbaar…

Waar voel je het mooist in?

Ik voel mij het mooist in het zwart. Je kan bijna stellen dat ik woonachtig ben in een zwarte broek en een lang vest.

High heels of sneakers?

Sneakers met sleehak!

Hoe ziet je ideale “me time” dag eruit.

Op de bank, in de hoek, onder een deken met een grote kop thee en een boek.

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?

Beste aankoop is mijn MacBook en miskopen hang ik niet in de kast, maar gooi ik weg… Ik kan het niet goed verdragen als ik een miskoop heb gedaan, er naar kijken in de kast is dan geen optie.

Een mooie lipstick, een makkelijke lipgloss of een snelle Labello?

Een snelle labello. Ik kan niet echt goed met lippenstift overweg. Dan zit het op mijn tanden, op mijn brood en plakt mijn glas aan mijn lippen. De lippenstift zoenen van anderen, dan er dan een vlek op je wang blijft kleven, nee dat is niet echt mijn ding.

Wat zou je never nooit aantrekken?

een buiktruitje

Welke make-up misser vind je verschrikkelijk?

Foundation die alles bedenkt, waardoor het op plamuur lijkt. Of van die foundation die niet goed is aangebracht en in de loop van de dag niet meer goed zit, cakey foundation noemen ze dat geloof ik?

Welke beauty producten kun je niet zonder?

Ouderwetse Nivea in dat blauwe blik

Wat vindt jij het mooiste aan jezelf?

Ogen vertellen veel. Ik denk dat ik die het mooiste vind aan mijzelf.

Botox of liever toch charmante rimpels?

Rimpels zijn charmant.

Sport je of kijk je liever naar sport?

Momenteel kijk ik liever naar sport. Ik heb jarenlang op hoog niveau gesport en kwam de sleur erin. De fysieke arbeid paste niet meer bij mijn leven en uiteindelijk hebben blessures ervoor gezorgd dat ik stopte. Maar toevallig heb ik deze week weer een afspraak gemaakt om te gaan sporten, maar nu kies ik voor yoga en pilates en de hot variant daarvan.

Wat kan echt niet meer nu je moeder bent.

spontaan de deur uitgaan en kijken waar je terecht komt.

Je beste beautytip voor alle moeders?

Een masker van smashed advocado en cocosolie. Gewoon zelf maken en op je gezicht smeren. Voor een zachte en schone huid.

Bedankt Kyki voor je deelname, erg leuk om je antwoorden te lezen. Ik ben wel benieuwd naar de homemade masker, zal ik eens proberen!

14 Comments