Fab mom Joyce
Fabulous Moms!

Fabulous mom: Joyce

Vandaag weer een hele leuke fabulous mom op de blog! Dit keer Joyce van de Pas, deze busy mom van twee kinderen is de eigenaresse van Mamsatwork.nl Een veelzijdige lifestyle blog vol persoonlijke verhalen, maar ook reviews van producten, opinies en hilarische momenten die volgens haar gedeeld moeten worden. Vandaag deelt ze onder andere hoe haar ideale me-time dag eruit ziet en of ze voor een lipstick gaat of een snelle labello…dus neem een kop thee en lees snel verder.
Vertel, wie ben je?

Hi, ik ben Joyce van de Pas, moeder van 2. Een puberjongen van 12 en een pittige dame van 7. Ik ben eigenaar van MamsatWork.nl en nog een aantal andere website, en ben daarmee fulltime internet ondernemer. Superleuk en divers om te doen, met uiteraard ook nadelen, net als iedere andere baan 😉

Vertel eens, hoeveel tijd heb jij ’s ochtends nodig om er als een fabulous mom uit te zien?

Hoeveel tijd ik nodig hebt wijkt af van hoeveel tijd ik eraan besteed denk ik ;). In de ochtend heb ik een kwartiertje nodig denk ik. In dat kwartier douche ik en heb ik me verzorgd en een make-upje op gedaan. Lang voor de kledingkast staan doe ik niet.

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?

Nooit! Dan voel ik me echt vreselijk kaal!

Waar voel jjj je het mooist in

Ik voel me het mooist in een stoere jeans en een lekker shirt erop. Ik neig eerder naar stoer dan naar mooi/lief/chique zeg maar.

High heels of sneakers?

Beiden! Had ik vroeger alleen maar high heels, sinds 2 jaar heb ik de sneakers ontdekt en daar ben ik ook helemaal weg van.

Hoe ziet je ideale “me time” dag eruit.

Naar de sauna met mijn partner. Blijf ik thuis? Dan is me-time geen optie, ik kan dan alleen maar werken.

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?

Mijn grijze jeans die ik onlangs gekocht heb, en het jurkje wat ik voor mijn moeders begrafenis heb aangeschaft. Een mooi simpel jurkje waarvan ik zeker weet dat zij er over te spreken zou zijn geweest! En dat was waar ik op dat moment aan wilde voldoen, ook al ben ik nogal eens recalcitrant 😉

Een mooie lipstick, een makkelijke lipgloss of een snelle Labello?

Doordeweeks eigenlijk niets, maar als ik erop uit ga dan wil ik nog wel wat lippenstift of lipgloss opdoen. Labello bewaar ik voor de wintersport.

Wat zou je never nooit aantrekken?

Voorheen had ik in mijn baan nog wel echt pakken aan, dat zou ik nu niet meer doen. Tenzij mijn werk dat weer van me zou eisen, maar ik hou het liever bij een lekkere jeans!

Welke make-up misser vind je verschrikkelijk?

Ik hou absoluut niet van die donkere lijntjes om je lippen. Yagh!

Welke beauty producten kun je niet zonder?

Mijn dagcrème is echt onmisbaar. Dat gevoel van een strakke huid als je geen dagcrème op hebt, dat vind ik helemaal niets. Daarnaast heb ik onlangs een eyeliner gevonden die ik helemaal fantastisch vind. De eyeliner van Jane Iredale.

Wat vindt jij het mooiste aan jezelf?

Pfoe dat is een lastige. Ik ben ‘redelijk’ tevreden, maar er valt genoeg te verbeteren, haha. Mijn ogen vind ik wel mooi geloof ik, en mijn borsten.

Ouder worden. Wat vindt jij Botox of liever toch charmante rimpels?

Ik ben niet voor een volledig strakgetrokken huid, maar ik vind niets mis met een beetje uitproberen. Botox heb ik nog nooit gebruikt, maar ik zeg niet dat ik dat nooit ga doen. Daarnaast heb ik onlangs een ooglidcorrectie gedaan en daar ben ik enorm blij mee!

Sport je of kijk je liever naar sport?

Geen van beiden 😉 . Nee hoor. Ik vind een beetje sporten prima, maar ben geen teamsporter. Het moet goed in mijn schema passen en niet teveel tijd van mijn dag afsnoepen. Momenteel doe ik 3x per week FIT30. Leuk, en fijn dat je na 30 minuten weer klaar bent 😉

Wat kan echt niet meer nu je moeder bent

Hele korte rokjes vind ik niets meer. Wilde ik vroeger nog wel eens doen, maar dat vind ik nu niet meer kunnen. Een leuke shorts vind ik op vakantie nog niet zo erg.

Je beste beautytip voor alle moeders.

Veel water drinken, goed slapen en ontzuren! Ik doe het allemaal te weinig, maar zie duidelijk verschil als ik het wel een tijdje toepas! Daarnaast heb ik over ontzuren een tijd geleden een stuk geschreven en daar geloof ik heilig in.

Bedankt voor je deelname Joyce! Leuk om te lezen. Donkere lijntjes om lippen? Doen mensen dat nog echt? Ontzuren, wat is dat?