Fabulous mom Eliane
Fabulous Moms!

Fabulous mom: Eliane

Woensdag. Vandaag weer een fabulous mom op Firma mama, dit keer Eliane, mama van een meisje,  Brune. Deze fabulous dame blogt op Instagrambloggers.nl, maar is ook heel actief op haar Instagram hier vindt je de meest inspirerende en mooie plaatjes. Vandaag deelt Eliane onder andere haar beste beautytip voor alle moeders. Lees gezellig mee..

Wie ben je? Kids, blog, werk…

Hey, ik ben Eliane uit Amsterdam en mama van een dochter. Brune is 7 jaar en qua uiterlijk een mini versie van mij. Ik werk als freelance social media adviseur en parttime als social media manager bij PR bureau The Garderners in de prachtige Vondelkerk. In mijn vrije tijd Instagram ik mij een ongeluk en run ik mijn blog Instagrambloggers.nl

Vertel eens, hoeveel tijd heb jij ‘s ochtends nodig om er als een fabulous mom uit te zien?

Ik sta ‘s ochtends graag wat eerder op dan de rest om op mijn gemak mijn eerste handelingen te kunnen doen. Dit haalt de stress uit de ochtend en zorgt er vooral voor dat ik tijd heb om ook ontbijt voor mijzelf te maken. Mijn haar gaat na het douchen of in een knot of hangt los, maar daar komt geen fohn aan te pas. Wat dat betreft zit er bij mij geen uren werk aan. IK moet alles in 10 minuten kunnen doen, wel zo lekker.

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?

Ik vergeet het heel soms wel eens, maar voel me dan toch wel erg naakt. Een beetje make-up geeft mij net even wat meer zelfverzekerdheid.

Waar voel jjj je het mooist in

In een simpel jurkje of mooie rok. Voor mij geen wilde prints of regenboogpallet. Wel graag een lekker wollig vest.

High heels of sneakers?

Sneakers! Alhoewel ik wel hakken heb, vaak voor de mooi en voor de heb, in de praktijk loop ik er veels te weinig op.

Hoe ziet je ideale “me time” dag eruit.

Niets moeten en daarmee tijd hebben voor waar mijn hoofd op dat moment naar staat. Of dat nu naar het museum is, door de stad struinen om foto’s te maken, hoe dan ook, koffie bij 1 van mijn favoriete koffietentjes mag in ieder geval niet missen.

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?

Mijn beste aankopen zijn de aankopen waar ik in geinvesteerd heb. Mijn wollen winterjas van COS en de vesten die ik heb van Joline Jolink. Beiden tijdloos en gaan jaren mee.

Een mooie lipstick, een makkelijke lipgloss of een snelle Labello?

Labello.

Wat zou je never nooit aantrekken?

Wiite legging, te strakke kleding, een regenboog outfit.

Welke make-up misser vind je verschrikkelijk?

Ik geloof niet in missers, draag vooral wat je zelf mooi vindt en wat bij je past. Over smaak valt niet te twisten.

Welke beauty producten kun je niet zonder?

Mijn Chanel mascara, mijn sleek form in light en mijn YSL touche & eclat. Die laatste werkt alle wallen en vlekjes makkelijk en snel weg.

Wat vindt jij het mooiste aan jezelf?

Mijn taille.

Ouder worden. Wat vindt jij Botox of liever toch charmante rimpels?

Hieruit blijkt eigenlijk al jullie voorkeur. Ik sta wel open voor botox of een kleine ingreep. Maar vooral met mate en niet te overdreven. Sommige ingrepen zijn heel subtiel, maar al die jonge meiden die op jonge leeftijd al aan zichzelf sleutelen. Daar word ik niet blij van.

Sport je of kijk je liever naar sport?

Haha, geen van beide. Sporten is noodzakelijk, of laat ik het in beweging zijn noemen. Ik heb er een haat/liefde verhouding mee. Ik sport met fases. Deze week weer begonnen met boksen en als het weer wat warmer is, ga ik weer rennen. Of zal ik het sjokken noemen 😉

Wat kan echt niet meer nu je moeder bent.

Slecht taalgebruik. Voor de rest laat ik niets sinds ik moeder ben. Kan toch niet zo zijn dat het moederschap je belemmert in de dingen die je altijd al leuk vond.

Je beste beautytip voor alle moeders

Water drinken en je gezicht schoonmaken. Verder natuurlijk goed voor jezelf zorgen en genieten van alles wat je doet met volle teugen.

Bedankt Eliane voor je deelname. Leuk om je antwoorden te lezen. Ik heb precies hetzelfde met sporten; een haat/liefde verhouding;)

3 Comments