Fabulous mom: Dorien
Fabulous Moms!

Fabulous mom: Dorien

Ga er lekker voor zitten, want vandaag hebben we weer een Fabulous mom op de blog.  Dit keer is dat Dorien, mama van twee meiden, Een echte meisjesmama dus. Dorien blogt op Kidsmusthavesblog, maar heeft ook nog eens haar eigen winkeltje waar ze groente en fruit verkoopt. Wil je weten wat ze never nooit zou aantrekken en wat haar absolute aankoop ooit is? Lees dan alles over deze fabulous mom!

Vertel eens wat over jezelf en over je blog?

Hoi ik ben Dorien, 31 jaar en mama van 2 meiden, Isabelle van 4 en Nikkie van 2 jaar. Ik ben fulltime mama en daarnaast doe ik de administratie van ons fruitteeltbedrijf en heb ik een klein winkeltje waar ik groente & fruit verkoop. Sinds kort blog ik ook voor kidsmusthavesblog.com, ik vond het altijd al leuk om te schrijven (voordat ik kinderen kreeg maakte ik de e-mail nieuwsbrieven van een grote vakantieaanbieder) en volg bijna alle blogs op het gebied van kindermode en musthaves. Daarom reageerde ik op een oproepje en mocht vlak daarna aan de slag!

Vertel eens, hoeveel tijd heb jij ’s ochtends nodig om er als een fabulous mom eruit te zien?

10 minuten

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?

Heel af en toe, maar meestal gaat er zowieso een laagje mascara op en beetje poeder op de wangen.

Wat draag je het liefst, waar voel jij je het mooist in?

Een stoer zwart jurkje

High heels of sneakers?

Sneakers! Ze zitten lekker, kunnen tegenwoordig overal onder en zijn zowel in de zomer als winter te dragen.

Hoe zie je ideale “me time” dag eruit.

Helaas heb ik die bijna nooit meer sinds de kinderen er zijn en we een druk bedrijf hebben. Maar als ik mezelf nu een dagje vrij zou mogen geven, dan zou ik zeker met een vriendin een dag eropuit gaan. Het zal dan wel shoppen worden in een grote stad, lekker lunchen en bijkletsen. Maar ook een dagje Sanadome, lekker badderen en ontspannen zou wel eens lekker zijn.

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?

Beste aankoop is echt mijn zwarte leren jasje van Arma. Het is best even een uitgave, maar je hebt er echt jaren wat aan. Het leer is supermooi, het staat stoer en chique temaar ik voel me er het gelukkigst in.

Een mooie lipstick, een makkelijke lipgloss of een snelle Labello?

Een snelle labello, die heb ik standaard bij mij. Miskopen, niet echt. Ik koop meestal mijn lievelingskleuren, zwart, grijs en wit. Heel saai als je mijn kast opentrekt

Wat zou je never nooit aantrekken?

Iets roods!

Wat is je favoriete parfum?

Lady Millionaire

Welke beauty producten heb jij standaard in je (luier) tas.

Labello

Wat vindt jij het mooiste aan jezelf?

Lastig, ik denk mijn ogen en mijn donkere wenkbrauwen.

Ouder worden. Wat vindt jij Botox of liever toch charmante rimpels?

Rimpels denk ik, gelukkig nu nog weinig te bespeuren

Sport je of kijk je liever naar sport?

Beide niet… Alhoewel ik fiets dagelijks om de kinderen naar school te brengen, dus dat is zo een 10 km per dag want ik woon buitenaf.

Vertel ons je ultieme beauty tip.

Gebruik goede producten voor je lijf en je haar. Fijne shampoo en verzorgingsproducten zorgen ervoor dat je haar mooi glanst en er gezond uitziet. Je haar is toch 1 van de dingen die je als eerste ziet in de spiegel. Als mijn haar er vettig uitziet of ruikt naar luchtjes voel ik me echt niet prettig en schoon.

Dankjewel Dorien voor je deelname en je leuke antwoorden. Leuk om te lezen wat je ultieme beauty tip is. Helemaal mee eens! Volgende week weer een fabulous mom.