Fabulous Mom Dewi
Fabulous Moms!

Fabulous mom: Dewi

Vandaag ben ik zelf de Fabulous mom! Ik had mijn eigen lijstje zelf nog niet eens ingevuld. Wil je weten wat mijn miskoop is en welke parfum ik momenteel gebruik? Neem een kop thee en lees gezellig mee!

Vertel eens wat over jezelf en je blog.
Ik ben Dewi, getrouwd met de allerliefste & leukste! Mama van twee meiden Olivia & Noa. Sinds de geboorte van Olivia ben ik fulltime thuis, alweer vijf jaar. Op mijn blog Firma Mama blog ik wat ik zoal meemaak als echte meidenmama, recepten, diy’s, shoplogs etc. kortom een lifestyle blog.

Vertel eens, hoeveel tijd heb jij ‘s ochtends nodig om er als een fabulous mom eruit te zien?
Ik heb ‘s ochtends een half uurtje nodig. Ik spring onder de douche, kleed mij aan, haar, make-up en gaan!

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?
Nee. Ik gebruik altijd wel een beetje make-up, al is het alleen maar een gloss.

Wat draag je het liefst, waar voel jij je het mooist in?
Het liefst een mooi jurkje of rokje, met hak of sneakers.

High heels of sneakers?
Sneakers! Ik voel me hier het fijnst op, beweegt het gemakkelijkst. “Vroeger” naar mijn werk droeg ik bijna alleen maar hakken. Ik heb nog wel hakken maar draag ze veel en veel minder.

Hoe zie je ideale “me time” dag eruit.
‘S ochtends heerlijk rustig wakker worden, lekker tutten, daarna lekker ergens gaan lunchen met mijn man of vriendinnen en dan lekker shoppen, daarna uiteten en de volgende ochtend de kids weer ophalen.

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?
Ik ben erg blij met mijn leren jasjes van Arma. Blijven mooi en tijdloos. Miskoop een lang strakke rok. Echt stom, staat voor geen meter en voel mij er niet prettig bij & een dure witte blouse, die ik te eigenlijk te klein heb gekocht. Ligt nu ergens in mijn kast.

Een mooie lipstick, een makkelijke lipgloss of een snelle Labello?
Een mooie lipstick! Mijn favoriet een mooie rode van Smashbox.

Wat zou je never nooit aantrekken?
Een oversized sweater, daar lijk ik kabouterplop in met mijn 1.60 cm. Zoiezo lelijk, doet geen enkel figuur goed.

Wat is je favoriete parfum?
Momenteel gebruik ik Ma Vie van Boss. Deze heb ik sinds een paar maanden, heb bijna tien geen parfum gebruikt. Een traumaatje vanuit mijn eerste zwangerschap.

Welke beauty producten heb jij standaard in je (luier) tas.
Een “snelle” gloss. Ik vind lippenstift mooi, maar als ik onderweg ben, dan wil ik het zonder een spiegel en penseeltje op mijn lippen kunnen smeren. Ik heb een mooie gloss van Chanel altijd in mijn tas.

Wat vindt jij het mooiste aan jezelf?
Mijn ogen en mijn haar.

Ouder worden. Wat vindt jij Botox of liever toch charmante rimpels?
Ik ben dit jaar 40 geworden, voel mij niet 40, maar ik vind het wel een dingetje. Klinkt heel wat vind ik. Ouder worden vind ik niet erg, maar wel mooi charmant en verzorgd en als een beetje botox helpt, mooi subtiel, dan zal ik het misschien wel overwegen.

Sport je of kijk je liever naar sport?
Nou liever allebei niet. Kijken vind ik totaal niet boeiend. Sporten doe ik, 2x in de week, best leuk, maar echt geweldig nee…ik kan wel leukere dingen bedenken.

Vertel ons een je ultieme beauty tip.
Be inspired, but don’t copy. Wees gewoon jezelf.

Wie is je favoriete stijlicoon en waarom?
Ik heb niet echt een stijlicoon. Ik vind de kledingstijl van Olivia Palermo wel mooi. Klassiek maar wel fashion. En als ik het even niet weet, “how to” check ik Pinterest & Instagram.

Dit waren mijn antwoorden! Mijn rubriek “Fabulous mom” is altijd een graag gelezen rubriek. Het lijkt mij dan ook leuk om “Fabulous Mom” als “tag” door het “blog leven” te rouleren. Dus ben jij een fabulous mom, of juist niet? Neem de tag gerust over. Tag je Firma Mama, dan ook even?

Volgende week woensdag heb ik ook weer een echte Fabulous mom op mijn blog.

One Comment