Fabulous mom Desirée
Fabulous Moms!

Fabulous mom: Desirée

Vandaag is Desirée fabulous mom bij Firma Mama. Deze getrouwde mama van een dochter, blogt op Curvacious.nl een echte feel good blog vol dagelijkse inspiratie, nieuwtjes, tips, maar ook over het leven van een ondernemende mama. Superleuke afwisselende blog met een personal touch. Vandaag vertelt ze wat ze het mooist aan haarzelf vindt en hoe haar ideale me time dag eruit ziet. Benieuwd naar Desirée? Lees dan gezellig mee.

Vertel wie ben je?

Ik ben Desirée, 32 jaar, getrouwd met Paul en moeder van dochtertje Shae (2 jaar, na 29 januari 3 jaar). Ik ben zelfstandig ondernemer; mijn blog Curvacious  is een fulltime onderneming geworden en daarnaast help ik vrouwelijke online ondernemers om meer uit hun bedrijf te halen.

Vertel eens, hoeveel tijd heb jij ’s ochtends nodig om er als een fabulous mom uit te zien?

Ik probeer alles echt in een klein half uurtje te doen. Van opfrissen of douchen tot aan aankleden, haren doen en een fris make-upje opbrengen. Zo kan ik er weer tegenaan voor de dag!

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?

Nee. Ik moet flink ziek zijn als het wel zo is, want ik voel me gewoon echt even wat lekkerder en meer verzorgd als ik een make-upje op heb. Daarnaast kost het maar een paar minuutjes dus dat is ook de reden niet om het te laten..

Waar voel je het mooist in?

Ik voel me het mooist in lekkere frisruikende kleding van zachte materialen. Niet eens een bepaald kledingstuk per se, meer een gevoel. Als ik me heb gedoucht, haren geföhnd, make-upje op, schone en leuke kleding aan, nageltjes gelakt.. Ja, dan voel ik me het mooist!

High heels of sneakers?

Ik ben echt een sneakermeisje! Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst een paar high heels aan had. Komt vast ook omdat ik er totaal niet op kan lopen 😉

Hoe ziet je ideale “me time” dag eruit.

In de ochtend een klein beetje uitslapen, uitgebreid douchen en tutten, vervolgens rustig ontbijten met een warm broodje met kaas en een goede cappuccino, daarna een wandeling maken, lekker even naar de stad om te winkelen, een hapje eten met een vriendin, naar de bios.. Love it!

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?

De beste aankoop is voor mij een goede BH. Ik schrik elke keer weer van het effect als ik een verkeerd model pas. Met de juise BH zitten de borsten op de goede hoogte, geeft een mooie ronde vorm en ondersteunt goed en dat zie je ook door kleding heen en geeft in alles meer zelfvertrouwen. Mijn grootste miskoop? Een reteduur lederen jasje wat ik echt moèst hebben en echt nog nooit gedragen heb omdat de snit me toch niet bevalt..

Een mooie lipstick, een makkelijke lipgloss of een snelle Labello?

Dan ga ik toch voor een lipstick, maar dan wel eentje van het type dat de lippen tegelijkertijd verzorgt. Zeker in de herfst en winter!

Wat zou je never nooit aantrekken?

Een jumpsuit. Ik vind het bij veel vrouwen enorm leuk staan, maar krijg er zelf echt een luierkont in en raak alle proporties kwijt. Dus nee.

Welke make-up misser vind je verschrikkelijk?

Heb je even? Te donkere foundation, te geplamuurd, zwarte wenkbrauwen, teveel blush..

Welke beauty producten kun je niet zonder?

Een goede oliereiniger, exfoliant, moisturizier, deodorant, BB cream, wenkbrauwpoeder, mascara, highlighter en een verzorgend lipproduct.

Wat vindt jij het mooiste aan jezelf?

Mijn open en eerlijke karakter wat altijd klaar staat om een ander te helpen.

Wat vindt jij Botox of liever toch charmante rimpels?

Ik geloof in natuurlijk oud worden, maar je zal me niet horen zeggen dat ik nooit aan de fillers of botox zal gaan. Doseren en minimaal kan het best mooi zijn, maar rimpels horen er ook zeker gewoon bij.

Sport je of kijk je liever naar sport?

Ik ben wel graag in beweging maar niet enorm sportief. Kijken naar sport vind ik echt niet leuk trouwens, heb daar helemaal niks mee.

Wat kan echt niet meer nu je moeder bent.

Ik kan niet specifiek één ding opnoemen, maar ik vind wel dat je als moeder moet nadenken bij wat je doet en welke keuzes je maakt en de eventuele uitwerking ervan op je gezin/kind(eren).

Je beste beautytip voor alle moeders

Blijf de tijd voor jezelf nemen. Verzorg jezelf. Ik ken zoveel vrouwen die het allemaal ‘wel prima’ vinden sinds ze moeder zijn geworden, zonde! Niks mis met jezelf pamperen met een nagellakje hier, scrubje daar, maskertje zus en make-upje zo. Hoe minimaal dan ook, maar die tijd en aandacht voor jezelf vind ik echt belangrijk.

Bedankt voor je deelname Desirée, superleuk om je vandaag als fabulous mom te hebben! Ik heb het ook niet helemaal met die jumpsuits, zo’n pak zit vaak voor een uurtje “aardig”.

4 Comments