Fabulous mom Charlotte, aukjes wereld, blogger
Fabulous Moms!

Fabulous mom Charlotte – Aukjeswereld

Vandaag een fabulous mom naar mijn hart! Charlotte houdt niet (zo) van het huishouden, maar wel van shoppen en knutselen. Deze mama van twee meisjes zorgt dat er elke dag een blog klaar staat op  Aukjeswereld.nl. Een leuke lifestyle mamablog. Ze blogt onder andere over het leven van een echte meidenmama. Vandaag deelt ze hoeveel tijd ze ‘s ochtends nodig heeft om er fabulous uit te zien en deelt ze aan ons haar  beautytip. Benieuwd naar Charlotte? Neem een kopje thee en lees gezellig mee!
Wie is Charlotte?

Hoi hoi! Ik ben Charlotte Habraken, 31 jaar en getrouwd met Maikel. Samen hebben wij twee dochters een peuter van drie, Aukje en een babymeisje Emmi.

Ik sta twee dagen van de week voor de klas, werk gemiddeld één dag in de week mee in het bedrijf van mijn man (de Brandevoortse Hoeve) en blog elke dag op Aukjes wereld. Een echte mamablog met een snufje fashion, lifestyle en onderwijs.

Vertel eens, hoeveel tijd heb jij ’s ochtends nodig om er als een fabulous mom eruit te zien?

Als ik moet werken dan sta ik ongeveer een uur van te voren op. Eerst even lekker douchen, make-upje, ontbijten en dan ben ik klaar om te gaan. Als ik ergens naartoe ga en ik iets meer werk van mijn make-up wil maken dan duurt het wel wat langer, maar dan neem ik ook uitgebreid de tijd!

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?

Ja hoor. En meestal kom ik dan bekenden tegen en dan baal ik haha 😉

Wat draag je het liefst, waar voel jij je het mooist in?

Ik draag het liefste een legging omdat dat lekker zit, maar dat is niet waar ik me het mooiste in voel. Ik voel me mooier in een jurk met pumps eronder maar het komt maar zelden voor dat ik dat draag haha.

High heels of sneakers?

Een kast vol high heels maar in de praktijk toch vaak sneakers.

Hoe zie je ideale “me time” dag eruit.

Een heerlijk lange dag in de sauna. Inclusief massage, gezichtsbehandeling en lekker afsluiten met een diner. Daarna fijn uitgerust en rozig mijn bedje in. Heerlijk!

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?

O ja hoor er hangen wel miskopen in mijn kast. Vooral schoenen, daar gaat het vaak mis bij mij. Mijn beste aankoop ooit? Poeh, dat is moeilijk. Nu tijdens mijn zwangerschap woon ik zo’n beetje in een zwangerschapslegging van de H&M. Heerlijk ding is dat zonder naden, dus knelt nergens.

Een mooie lipstick, een makkelijke lipgloss of een snelle Labello?

Het liefste een mooie lipstick, ik hou ervan! Lipgloss plakken mijn haren altijd aan vast, heel irritant. Mijn man vindt lipstick helaas niet mooi dus thuis is het vaak toch labello.

Wat zou je never nooit aantrekken?

Een crop top. Dat kan echt niet meer… En ik ben ook niet zo van de tuinbroeken of jumpsuits.

Wat is je favoriete parfum?

Ik draag maar weinig parfum, maar Nuit van Boss vind ik wel erg lekker ruiken.

Welke beauty producten heb jij standaard in je (luier) tas.

Geen. Nou vooruit misschien een labello. En in de zomer een mini deodorant.

Wat vindt jij het mooiste aan jezelf?

Mijn krullen en ik ben best wel blij met mijn borsten (dat mag ik wel zelf zeggen toch?)

Ouder worden. Wat vindt jij Botox of liever toch charmante rimpels?

Ik zou nu kiezen voor charmante rimpels maar wie weet hoe ik er over tien jaar over denk…

Sport je of kijk je liever naar sport?

Geen van beiden haha.

Vertel ons een je ultieme beauty tip.

Ik heb geen vernieuwende tips ofzo. Wel haal ik echt elke avond mijn make-up eraf, hoe moe ik ook ben.

Wie is je favoriete stijlicoon en waarom?

Ik heb geen stijlicoon. Ik volg de mode niet zo moet ik eerlijk zeggen. Wel vind ik Nicolette van Dam een ontzettend mooie vrouw. Ook erg leuk om haar te volgen op social media.

Charlotte bedankt voor je deelname, leuk om te lezen. Volgende week hebben we de laatste fabulous mom!

2 Comments