Fabulous mom Breg blogt
Fabulous Moms!

Fabulous mom: Bregje

Vandaag een superleuke fabulous mom op de blog. Bregje, deze mama van een zoon en haar  “roodharige hunk” woont in het zuiden des lands, dagelijks blogt ze op haar gezellige blog www.bregtblogt.nl. Hier leest je vanalles over haar “Bourgondische” leven. Heerlijke persoonlijke verhalen, maar ook handige tips en heel veel Airfryer recepten, want daar is ze gek op;) Vandaag vertelt ze ons o.a. haar beste aankoop ooit. Benieuwd naar deze dame, lees dan gezellig mee.

Vertel, wie ben je?

Hoi! Ik ben Bregje, 35 jaar en samen met mijn vriend en onze zoon (2014) woon ik in het mooie Maastricht. Ik blog sinds januari 2015 met veel plezier op www.bregblogt.nl. Naast persoonlijke verhalen vind je hier de leukste hotspots, boekrecensies en shoplogs.

Vertel eens, hoeveel tijd heb jij ’s ochtends nodig om er als een fabulous mom eruit te zien?

Niet zo veel, al zeg ik het zelf. Als ik mijn haren was ben ik wel even bezig met föhnen. Qua makeup hangt het ervan af hoe ik eruit zie die ochtend, maar meestal zit er binnen 5 minuten wat foundation, mascara en blush op en ben ik ready to go. Oh wacht, dat is als ik al heb besloten wat ik aan wil doen. Als ik een kledingcrisis heb duurt het allemaal ietsje langer… 😉

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?

Ja, regelmatig. Ik heb hele blonde wimpers van mezelf, dus voel me altijd een beetje naakt dan. Maar aangezien ik een bril draag, verbloemt die mijn blotebillengezicht voor een deel.

Wat draag je het liefst, waar voel jij je het mooist in?

Ik voel me mooi in een jurkje of tricot kokerrok, met enkellaarsjes of sneakers en een mooi topje of vestje erop.

High heels of sneakers?

Sneakers! Ik heb wel hakken, maar vroeg of laat krijg ik pijn aan mijn voeten en dat is gewoon heel irritant. Bovendien ben ik altijd bang dat ik val (is al vaker gebeurd). Ik ben dan ook heel blij dat de sneaker tegenwoordig bij alle outfits gedragen kan worden.

Hoe zie je ideale “me time” dag eruit.

Ik werk momenteel niet en mijn zoon gaat nog wel naar het kinderdagverblijf. Hierdoor heb ik twee dagen in de week ‘me-time’. Ik ben dan vooral druk met solliciteren en bloggen, maar de stilte in huis en het gevoel om te kunnen doen waar ik zin in heb voelen zalig. Als ik klaar ben met de nuttige activiteiten kruip ik graag op de bank met een boek of een paar afleveringen op Netflix. Op dit moment kijk ik Gilmore Girls, heerlijk!

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?

Beste aankoop ooit is een jurkje van Only, dat ik vorig jaar september scoorde voor €5,-! Het is een zwarte jurk zonder mouwen, met kant en nepleer in het bovenstuk en een klokkende rok eronder. Ik voel me in die jurk echt geweldig en hij zit als gegoten! Miskopen doe ik ook weleens, al wordt het steeds minder. Meestal zijn het kledingstukken die na 1 keer dragen uitlubberen of kreuken en dan draag ik ze daarna amper nog. Ik ben bewuster gaan shoppen en let dus ook beter op of ik wel echt kwaliteit koop.

Een mooie lipstick, een makkelijke lipgloss of een snelle Labello?

Rode lippenstift! Ik heb er nu eentje van Catrice, die snel intrekt en toch kleur behoudt. Dan heb ik niet het gevoel dat ik iets op mijn lippen heb en het ziet er toch mooi uit.

Wat zou je never nooit aantrekken?

Poeh zeg nooit nooit… maar de crop tops laat ik toch aan mij voorbij gaan. Net als van die spijkerbroeken met een hoge taille die je kont laten verdwijnen. Ik heb al niet veel bil, dus dat zou er niet uit zien.

Wat is je favoriete parfum?

Ik draag een mannengeur, wat altijd voor leuke situaties zorgt als ik een nieuw flesje koop. Het geurtje waar ik een paar jaar geleden verliefd op werd is ‘Declaration’ van Cartier. Een zoete geur, waar ik altijd weer vrolijk van word.

Welke beauty producten heb jij standaard in je (luier) tas.

Lippenstift. Meestal een stuk of 4 in verschillende kleuren. Of geen enkele, juist op het moment dat ik wel een kleurtje op mijn lippen kan gebruiken. 😉

Wat vindt jij het mooiste aan jezelf?

Mijn blauwe ogen en lange wimpers. Ik word er altijd blij van als mijn vriend er vol bewondering naar kijkt.

Ouder worden. Wat vindt jij Botox of liever toch charmante rimpels?

Ik heb nu al een setje rimpels op mijn voorhoofd en ik vind het wel prima. Rimpels horen bij het ouder worden en geven je gezicht meer karakter vind ik.

Sport je of kijk je liever naar sport?

Ik sport 1 tot 2 keer per week. Yoga op dinsdag en Pilates op donderdag. Heerlijke sporten om te doen. Op het eerste oog ziet het er allemaal heel relaxed en simpel uit, maar het is hard werken kan ik je zeggen!

Vertel ons een je ultieme beauty tip.

Oh jeetje, ik ben echt een beautykneus hoor. Ik vind het al heel wat dat ik mezelf fatsoenlijk kan opmaken en mij haren een beetje in model kan krijgen. Hier zet ik dus even een joker in! 😉

Wie is je favoriete stijlicoon en waarom?

Oh, heb ik nog een joker over? Want ook hier heb ik geen antwoord op. Ik laat me inspireren door alles en iedereen die ik –voornamelijk online – voorbij zien komen. Ik pik eruit wat bij mij past en daarmee maak ik weer mijn eigen stijl.

Bedankt Bregje voor je antwoorden! Leuk om te lezen weer! Ik heb je “sport” foto gezien “De Zwaan” …ik doe het je niet na hoor.

6 Comments