Fabulous mom Barbara
Fabulous Moms!

Fabulous mom: Barbara

Vandaag fabulous mom Barbara, getrouwd en mama van drie kids blogt op Mamameteenblog.nl. Op de gezellige blog van Barbara kun je ongeveer drie per week een artikel lezen, o.a. mooie persoonlijke verhalen, maar deelt ze ook de lekkerste recepten. Vandaag op Firma Mama leest je hoe haar ideale me-time dag eruit ziet en wat ze nooit zou aantrekken. Lees je gezellig mee?

Vertel eens wat over jezelf & over je blog?

Barbara 40+, getrouwd 20+ met de allerleukste, drie kinderen van 9, 6 en 2,5 jaar en een schele siamees 16+, allemaal wonende in een huis bij de zee. Nou ja, op drie kilometer afstand dan van het grote water, maar sommige dagen kunnen we de zee ruiken.

Ik houd van reizen, fotograferen, koken en bakken en vooral van heel veel lachen. Mijn blog is op dit mijn hobby, die het meeste tijd opslurpt, maar met als excuus dat hier alles samenkomt wat ik leuk vind. Dit vind je ook terug op mijn blog, een soort van feelgood mama-achtige lifestyleblog. Ik heb er gewoon nog geen goede naam voor gevonden.

Op dit moment ben ik op mijn blog bezig met de rubriek De blogger en de blog, die best veel tijd opslurpt, maar enorm leuk is om te doen. Daarnaast ben ik erg op de achtergrond bezig om alles eindelijk eens goed aan te passen. En zo af en toe zet ik weer eens een oud blogje in de spotlight.

Vertel eens, hoeveel tijd heb jij ’s ochtends nodig om er als een fabulous mom uit te zien?

Inclusief douchen heb ik ongeveer 30 minuten nodig om er super (-of op mijn best)  uit te zien. Maar in de praktijk heb ik vaak maar 10 minuten, dus dat is 2/3 minder fabulous, maar wel supersnel..

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?

Ja, op maandag heb ik een make-uploze dag, dit om mijn altijd onrustige huid wat adem te geven. In de zomer heb ik wel meer dagen make-up-loos en wanneer we op vakantie zijn, draag ik ook bijna geen make-up.

Wat draag je het liefst, waar voel jij je het mooist in?

Hoge hakken, denk ik, of laarzen met een mooie hak. Dat past onder echt alles, zelfs onder een trainingsbroek.

High heels of sneakers?

High heels voel ik mij echt heel erg fijn in, maar door de weeks draag ik toch het meest mijn gympen, dat is voor nu praktischer met een actieve peuter!

Hoe ziet je ideale “me time” dag eruit.

Ah, toevallig net 1 gehad, na ongeveer een jaar J. Eigenlijk is een dag  Me-time een dag, waarin ik echt helemaal niks moet. Dat vind ik echt het lekkerst, dat ik geen afspraak heb staan, maar om op het moment zelf te denken, oh nu ga ik lekker even naar de stad of naar de kapper. Heerlijk!

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?

Blijft mijn zwarte colbertje van Tinteretto, past overal bij, oh, en mijn spijkerjackie ;), same story.

Een mooie lipstick, een makkelijke lipgloss of een snelle Labello?

Een mooie rode lipstick, ik draag er nu 1 van Lancaster, een matte, maar zit ook al weer stiekem naar een glanzende te kijken.

Wat zou je never nooit aantrekken?

Een kort buiktruitje, na 3 kids is dat een no-go J

Wat is je favoriete parfum?

Ik heb er meerdere maar Chic van Lancôme, daar krijg ik nog steeds complimenten over. Al gebruik ik afgelopen 2 jaar steeds minder luchtjes, ik word er soms zelf niet helemaal lekker van bij een ander en dat weerhoud mij dan toch om het zelf op te doen. Gek hè?

Welke beauty producten heb jij standaard in je (luier) tas?

Dat is denk ik toch mijn lipstick, de rode!

Wat vindt jij het mooiste aan jezelf?

O, dat vind ik een lastige, ik denk mijn ogen en mijn uitstraling.

Ouder worden. Wat vindt jij Botox of liever toch charmante rimpels?

Ik dacht altijd charmante rimpels, maar ik kom erachter dat ik ze toch niet zo charmant vind, maar botox vind ik ook weer zo wat, ik ben er nog niet uit.

Sport je of kijk je liever naar sport?

Geen van beiden, oeps.

Vertel ons een je ultieme beauty tip.

Ik drink veel groene thee, dat vind ik lekker, maar het blijkt ook nog eens heel gezond te zijn en je wordt er superdun van, ooit.

Wie is je favoriete stijlicoon en waarom?

Mijn favoriete stijlicoon zijn eigenlijk een paar vriendinnen uit mijn omgeving, zal geen namen noemen ;). Maar ik volg wel Gwen Stefani op instagram, ik lijk voor geen meter op haar, maar haar stijl vind ik echt super.

Bedankt dat je deze week Fabulous mom, wou zijn Barbara! Hee leuk om je antwoorden op de vragen te lezen. Ik drink ook heel veel groene thee want ik geloof ook dat ik er ooit heel dun van wordt;))

5 Comments