Astrid, fabulous mom, I love beauty, blog blogger
Fabulous Moms!

Fabulous mom Astrid

Vandaag is Astrid fabulous mom! Deze mama van twee lieve jongetjes blogt op Ik hou van Beauty. Astrid is een echte beautylover met een passie voor schrijven. Ze hoopt met haar blog vrouwen en jonge meiden te inspireren om bezig te zijn met beauty, make-up zodat ze zich mooi en zelfverzekerd voelen. Vandaag deelt ze o.a. wat er niet mag ontbreken in haar kast en of ze als beautyblogger zelf weleens zonder make-up de deur uitgaat. Benieuwd naar Astrid? Lees dan snel verder..

Vertel eens wat over jezelf?

Ik ben Astrid, 34 lentes jong en moeder van twee prachtige jongens. De oudste is 3 jaar en de jongste 4,5 maand. Daarnaast werk ik 24 uur per week als content marketeer en in mijn schaarse vrije uurtjes blog ik over beauty en alles wat daarmee samenhangt op ik hou van beauty

Vertel eens, hoeveel tijd heb je  ’s ochtends nodig om er als een fabulous mom uit te zien?

Als ik ga werken heb ik inclusief douchen toch wel 45 minuten nodig. Ik wil dan graag mijn haar een beetje leuk doen en een make-upje aanbrengen. Als ik thuis blijf bij de jongens, heb ik aan 20 minuten genoeg.

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?

Ja hoor, vooral als ik in de thuisblijf-modus ben. Als ik dan even naar de AH moet, naar de speeltuin wandel of besluit naar de ballenbak te gaan, dan ga ik me niet eerst uitgebreid make-uppen. Maar meestal heb ik in de ochtend wel al een beetje mascara opgedaan zodat de ergste blotenbillenlook er wel af is 😉

Ben je ijdel?

Ja, ik denk wel dat ik ijdel ben. Ik vind het fijn als ik er goed uitzie.

Wat mag er niet ontbreken in je kledingkast?

Stretchspijkerbroeken en een beetje wijdvallende topjes. (Om het mama-buikje een beetje te verbergen 😉

Hoe ziet je ideale “me time” dag eruit.

Met stip op nummer één: uitslapen! Dat is bij ons tegenwoordig erg zeldzaam. Al laten we elkaar wel regelmatig even liggen als we samen thuis zijn. Toch is degene die in bed ligt dan vaak snel beneden. We zijn maar twee dagen per week met z’n allen thuis. Dus dan wil je eigenlijk ook niet teveel missen door de hele ochtend in bed te blijven. Na mijn ontbijtje wil ik wel even de stad in om ongestoord te shoppen en aan het einde van de middag wil ik dan wel weer samen eten hoor!

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?

Ik heb een tijdje terug een oogschaduwplatte van Kat von D gekocht. Het was heel duur, maar ik ben er nog steeds superblij mee. (http://www.ikhouvanbeauty.nl/kat-von-d-metal-matte-palette-review/) Je merkt gewoon echt dat de oogschaduw de hele dag blijft zitten als een huis en door de grote hoeveelheid kleuren kun je er eigenlijk iedere dag wel een andere look mee maken. Miskopen heb ik helaas ook genoeg… Zo kocht ik ooit van die peplum tops. Helaas staat dat dus helemaaaaal niet bij mijn figuur.

Wat zou je nooit aantrekken?

Crocs! Wal-ge-lijk! (Sorry als ik nu mensen voor het hoofd stoot, maar ik vind Crocs echt niet kunnen!)

Welke make-up misser vind je verschrikkelijk?

Teveel blush vind ik heel lelijk.

Kan niet zonder…

Mijn mannen!

Wat vindt je het mooiste aan jezelf?

Mijn haar en mijn ogen.

Ouder worden. Wat vindt jij Botox of liever toch charmante rimpels?

Iedereen moet doen waar hij of zij zich het beste bij voelt. Ik denk op dit moment niet dat ik aan de botox zou gaan. Maar tot nu toe mag ik ook niet klagen over mijn huid, die is nog vrij smooth voor een 30+ mama. Wie weet denk ik er over 5 jaar wel anders over!

Wat is jou guilty pleasures

Lekker crap-o-vision kijken zoals oh-oh cherso of say yes to the dress en dergelijke. Daar kan ik me uitstekend mee vermaken. Hoe slechter het programma, hoe beter!

Wat kan echt niet meer nu je moeder bent.

Geen idee! Natuurlijk is mijn leven wel anders geworden sinds het moederschap. Zo ben ik minder een feestbeest geworden die het licht uitdoet op een feestje. Want ja, de volgende dag betaal je daar de prijs voor. Maar zo nu en dan een feestje, dat moet toch kunnen? En verder leef ik nog net zoals ik daarvoor deed.

Astrid, bedankt voor je deelname, weer erg leuk om te lezen en oh nee Crocs! Die vind ik echt ook walgelijk! Maakt niet als of je op de camping bent of dat het lekker makkelijk dragen is. Dat draag je gewoon niet als je volwassenen bent;)

Volgende week weer een fabulous mom.

Liefs, Dewi

7 Comments