Fabulous mom Annemiek
Fabulous Moms!

Fabulous mom: Annemiek

Vandaag hebben we weer een fabulous mom en dit keer is dat Annemiek! Deze mooie mama is getrouwd en mama van een zoontje. Ben je benieuwd wat de beste aankoop ooit is van Annemiek en hoelang deze mama nodig heeft om er fabulous uit te zien? Neem een kopje thee en lees gezellig mee…

Vertel eens wat over jezelf? Wie is deze fabulous mom?

Ik ben Annemiek, een fabulous mom van 37 en woon samen met mijn man Roelof, zoontje Teun van net 4 en hond Lenna in een heerlijk appartement in Rijswijk. Twee dagen per week ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf en sta ik op een groep met kinderen tussen de 0-2 jaar. In mijn vrije tijd vind ik het erg fijn om leuke uitstapjes te maken met mijn gezin, gezellig te eten met vrienden of familie of te winkelen in een leuke stad in Nederland.

Vertel eens, hoeveel tijd heb jij ’s ochtends nodig om er als een fabulous mom eruit te zien?

Dat ligt eraan of ik moet werken of niet. Als ik moet werken leg ik de avond van te voren mijn kleding klaar en kan ik binnen 25 minuten klaar zijn (douchen, haar/make up en aankleden). Hoef ik niet te werken, dan neem ik langer de tijd…

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit?

Eigenlijk niet…ik doe altijd mascara op.

Wat draag je het liefst, waar voel jij je het mooist in?

Waar ik mijn het lekkerste en het mooiste  in voel is een goede jeans met een mooi blouse. Het ligt eraan waar ik heen ga wat voor soort schoen er onder gaat.

High heels of sneakers?

Sneakers! Door een aandoening aan mijn knie kan ik helaas geen hele hoge hakken aan…erg jammer…

Hoe ziet je ideale ” me time”dag eruit?

Als ik een dagje voor mijzelf heb vind ik het heerlijk om te beginnen met een lekker bad. Badproducten van Lush zijn hier favoriet. Daarna aankleden en opmaken om vervolgens met vriendinnen of mijn moeder ergens koffie te drinken, te shoppen en te genieten van een heerlijke lunch. Maar heerlijk op onze bank wegkruipen met een dekentje, een goed boek en een kop thee vind ik ook fijn.

Beste aankoop ooit en heb jij ook een miskoop in je kast hangen?

Mijn miskoop is een jurkje voor een bruiloft waar ik in de winkel al niet gelijk blij van werd, maar ik tijdnood had en hem dus gekocht heb. Uiteindelijk iets aangetrokken wat ik al in de kast had hangen. Mijn beste aankoop ooit zijn mijn half hoge Sendra laarsjes en een jeans van Opus.?

Een mooie lipstick, een makkelijke lipgloss of een snelle Labello?

Dan ga ik voor een makkelijke lipgloss.

Wat zou jij nooit dragen?

Ik hou niet van dierenprints zoals luipaard of tijgerprints.

Wat is je favoriete parfum?

Chanel, vive.

Welke beautyproducten heb jij  standaard in je tas?

Handcrème en lipgloss.

Wat vindt jij het mooiste aan jezelf?

Mijn ogen!

Charmante rimpels of liever botox?

Liever charmante rimpels. Ik zou alleen een ingreep doen als ik hinder ondervindt bij dagelijkse handelingen bijvoorbeeld als je oogleden gaan hangen, maar verder geen Botox of andere ingrepen.

Sport je of kijk je liever naar sport?

Ik wandel en fiets veel. Ik ben geen type om in de sportschool te hangen.

Vertel ons een je ultieme beauty tip.

Voor mij is dat Nivea crème!

Wie is je favoriete stijlicoon en waarom?

Mijn stylicoon…Ik moet zeggen dat ik Wendy van Dijk altijd super leuk gekleed vind. Stoer, maar ook vrouwelijk, daar hou ik van!

Bedankt voor je deelname en  leuke antwoorden Annemiek! De Sendra boots heb ik ook gehad, helemaal afgedragen helaas,  wat liepen die dingen lekker!

2 Comments