feesten als de beesten, uitnodiging kinderfeestje, feestje, diy
DIY,  Mijn verhalen

Traktaties, een jarige, feestjes en tussendoor nog even de vierdaagse…

Traktaties. Hiep hiep hoera. Een jarige in huis. Olivia werd van de week zes jaar! En natuurlijk hebben we dat gevierd. De voorbereidingen waren vorige week al in volle gang. Het was een hectische drukke week vol met traktaties, tussendoor nog even de avondvierdaagse en feestje vieren.

Uitnodigingen kinderfeestje: feesten als de beesten!

Ik begon natuurlijk met de uitnodigingen maken voor haar kinderfeestje, die woensdag 7 juni plaatsvindt. Het thema “feesten als de beesten” lees; met 13 kids easy peasy naar een indoor speeltuin hier in de buurt. Ik maak vaak wel iets leuks van de uitnodigingen. Zo maakte ik vorig jaar een leuke prinsessenuitnodiging. En dit jaar dus iets met beesten. De uitnodigingen werden verschillende soorten wilde dieren met een feesthoedje en een kaartje met de uitnodiging erop. De wilde dieren vonden we nog een in een doos op zolder. Het hoedje maakt je heel makkelijk met een kleine cupcake papiertje, vouw doormidden en plak het met een lijmpistool op de wilde dieren. Een kaartje hang je aan de wilde beesten.

De uitnodigingen hebben we maandag in de klas uitgedeeld.

Traktaties..heel de week door…

Maandag begon hier ook de avondvierdaagse, drukke week voor de boeg. Voor de avondvierdaagse, de laatste avond heb ik op verzoek van mijn oudste, heel eenvoudig zakjes chips met een lintje eraan gemaakt. (Geen tijd, voor Pinterest taferelen;))

De eerste traktatie voor de verjaardag van Olivia was voor ballet. Olivia gaat op woensdagmiddag naar ballet. Met Olivia en Noa heb ik deze leuke snoep traktatie gemaakt. Het staat inmiddels op Pinterest. En is een paar honderd keer gepind. Het is zo makkelijk! Een sateprikker, diverse soorten snoep, bovenop een lief hartensnoepje en om het af te maken, gebruik je een lintje. De snoepspiesjes zien er dan al direct schattig en mooi uit!

Donderdag was Olivia dan echt jarig! Trakteren in de klas! Woensdagmiddag nog “snel” voor ballet hebben we de traktaties voor in de klas gemaakt. Een taartje van Oreo koekjes. Ook weer zo eenvoudig en makkelijk. Plak twee Oreo koekjes met een beetje chocopasta op elkaar. Versier het Oreo koekje met snoepjes. Gebruik wat glazuur, zodat de snoepjes blijven plakken. Steek er een kaarsje en/of een vlaggetje in het koekje.  Het was een feestje om uit te delen!

Geen feestjurk.

Donderdag was dan de grote dag, eindelijk werd het kleine moppie zes jaar! Door alle drukte van de week, was ik vergeten een mooie feestjurk te bestellen. Gelukkig kon ze mij dat nog wel vergeven. Aangezien zaterdag haar “grote mensen” feest zou zijn, heb ik op de valreep nog deze mooie jurk van LolaMeis besteld. Een te gekke jurk met een leopard print! Helemaal Olivia! Het zilveren XXL cijfer komt van de Hema. De taart is niet zelf gemaakt maar “gewoon” besteld.

Zo..dit was ongeveer mijn week. Het stond in het teken van traktaties, verjaardagfeestje en avondvierdaagse…hoe was jullie week?

19 Comments