Dr. Leenarts
Review,  Samenwerking

Dr. Leenarts

Mijn huid is altijd wel weer een beetje in shock, als het wat kouder wordt. Best logisch, als het kouder wordt zie je mij ook geen tshirt meer dragen. Mijn huid wordt droger en mijn handen beginnen op die van een 90-jarige te lijken.
Dus nodig tijd om te smeren!

Ik was erg blij dat ik een poosje geleden dan ook werd benaderd om wat producten van Dr. Leenarts te proberen. Ik had nog nooit van Dr Leenarts gehoord.
Marjolein Leenarts is Dermatoloog, moeder van drie kinderen en haar missie is huidproducten ontwikkelen zonder onnodige toevoegingen, die ook echt werken.
De producten van Dr. Leenarts kun je gebruiken voor de dagelijkse verzorging van de huid, maar ook voor de alledaagse huidproblemen, zoals eczeem & droge huid.
Al haar producten zijn geschikt voor de meeste gevoelige huidjes, want er zit totaal geen ingrediënten als parfum of andere stoffen in, waarvoor je een allergie kunt ontwikkelen. En is geschikt voor jong en oud. De producten van Dr. Leenarts zijn divers, zo is er voor de allerkleinsten babybillen zalf en Berg zalf, maar zelfs ook verkoelende lotion tegen waterpokken.

Smeren smeren smeren…

Mij meiden hebben allebei best een gevoelige huid. Als baby hadden de meiden last van eczeem. Nu zijn ze daar voor een groot deel wel overheen gegroeid. Olivia kan in de zomer nog weleens last krijgen van eczeem, dus ik ben altijd wel voorzichtig met douche crème etc. In de winter heeft ze net zoals ik last van een erg droge huid.
We hebben allebei een week de bad & douche olie en de droge huid zalf van
Dr. Leenstra uitgeprobeerd. De bad & douche olie hebben we onder de douche uitgeprobeerd is volkomen reukloos en schuimt niet. Het is een beetje waterig, bijna een beetje melk achtig (sorry ik ben geen beautyblogger) zeker niet olie achtig.
Ik vind het toch wel lekker als ik de douche uitkom en lekker ruikt. Mijn huid werd er wel lekker zacht van. Daarna heb ik de droge huid zalf geprobeerd voor mijn benen.
Ik vind het een fijne crème. Het lijkt op vaseline ook reukloos, trekt direct in.
Het voelt niet vettig aan zoals een vaseline crème. Bij Olivia heb ik het een beetje op haar wangen gesmeerd. Glimt niet en smeert lekker uit.

Mijn ervaring is dat zowel de bad en douche olie en de droge huid zalf, doen waar ze goed in zijn. De droge huid zalf vind ik een hele fijne zalf. Eentje die voor alles te gebruiken is. Ook erg fijn als handcrème, schrale lippen of droge plekjes.
Handig voor in je tas! De bad & douche olie is ook gewoon goed, maar omdat het niet lekker schuimt en totaal reukloos is vind ik het een tikkie saai, maar het zijn producten zonder onnodige toevoegingen, wat dus heel goed is voor alledaagse huidproblemen.

De producten van Dr.Leenarts kun je online bestellen of kopen bij Etos, Dio & DA drogist.

Gesponsorde blog i.s.m. Dr. Leenarts

One Comment