Herfst winter collectie Djools
Shoppen,  Vers van de Pers

De nieuwe Herfst/ winter collectie van Djools. Alleen maar jurkjes meidenmama’s!

Meidenmama’s even opgelet! Leuk kinderkledingmerk gespot! Hebben jullie de nieuwe herfst/winter collectie van Djools gezien? Een superleuk Nederlands kinderkledingmerk dat in 2015 is gestart door Danielle Bakker- van der Klooster.

Is je meisje een echt meisje meisje? En wilt ze niks anders dan alleen maar jurkjes aan? Dan wordt jij én zij helemaal blij met de nieuwe collectie van Djools, want lieve moeders Djools gaat zich naar twee jaar helemaal specialiseren in jurkjes met bijpassende leggings en kousen, wat ooit begon als een allround kledingmerk voor jongens en meiden, waren de jurkjes het meest gewild en waar veel vraag naar is. De kleding van Djools is vooral lekker draagbaar, dit door het gebruik van hoogwaardige jersey stoffen en van heerlijk superzacht sweatstof. Vooral kleding wat lekker zit en waar je meisje makkelijk in kunt spelen.

Winter herfst collectie Djools

De prints zijn geweldig! Hip, stoer tot vrolijke vlinders en vogeltjes. De jurkjes zijn supertrendy en de printjes zijn helemaal van nu! Of je nu een meisje meisje heb die van vlindertjes en vogeltjes houdt of een stoer meisje. Ieder meisje kan zich wel vinden in deze leuke collectie. De basiskleurtjes zijn zwart en blauw, maar deze worden gecombineerd met frisse kleurtjes zoals groen, fuchsia, lavendel en groen. Al deze jurkjes kunnen gecombineerd worden met bijpassende leggings en kousen. De jurkje zijn makkelijk te combineren met hippe veterlaarsjes of leuke sneakers.

De nieuwe collectie is verkrijgbaar vanaf maat 86/92 t/m 158/164. De prijzen van de jurkjes zijn vanaf 39,95, kniekousjes vanaf 3,95 & leggings 15,95.

Kijk voor de hele herfst/ wintercollectie op Djools,

Ik word er weer hebberig van ..gaat weer op mijn verlanglijstje. En meidenmama’s wat vinden jullie van de nieuwe collectie? Is dit wat voor jullie meisjes?

Dit artikel is geen samenwerking, maar uit interesse en enthousiasme geschreven.

bron: Persbericht Djools

7 Comments