DIY uitnodiging kinderfeestje. Paardenfeesje
DIY

DIY: vrolijke uitnodiging voor een paardenfeestje.

Volgende week wordt mijn jongste kuiken alweer 7 jaar! En waar ze natuurlijk heel erg naar uit kijk is haar kinderfeestje. Elk jaar is het weer een hele beproeving om iets leuks te verzinnen. Ik zie er altijd wel een beetje tegenop. Ik vind het een hoop gedoe, geregel. Dit keer kozen we voor makkelijk. Een paardenfeestje. Niet thuis maar lekker uitbesteed. En wat ik dan zelf nog moet doen..is het maken van een passende uitnodiging.

En ook deze is eigenlijk heel makkelijk. Want ik hou van makkelijk. Nog makkelijker zou zijn kant- en klare kaartjes natuurlijk. Ik vind het ook wel weer leuk om een beetje te freubelen en ben op zijn tijd best creatief.

DIY uitnodiging kinderfeestje, paardenfeestje.

Ik deed wat inspiratie op Pinterest. En kwam uit op een rozet. Uiteindelijk heb ik er een eigen draai aangegeven. Een beetje van Pinterest en een beetje van mijzelf. Het was uiteindelijk makkelijker dan ik dacht. Ik liep een hobbyzaak binnen, zo eentje met een hoop soorten papier en oudere dames die zelf kaartjes maken. De meneer van de hobbyzaak had een stans apparaat. Nu heb ik daar van mijn leven nog nooit van gehoord. Maar je kunt er best grappige dingen mee. Waaronder deze paardenfiguurtjes. Een druk op het apparaat en er kwam een paardje uit. Heel handig en maar 0,15 cent per stuk. In dit geval ga ik natuurlijk niet zelf een printje zoeken op internet en uitknippen…

De rest was ook kant en klaar. Alleen de “linten” heb ik zelf geknipt. De bedoeling was om er ook nog een echt lintje op te plakken, maar dat werd niet zo mooi. Dus die heb ik gelaten.

Paardenfeestje, diy uitnodiging, Kinderfeestje zelf maken

Paardenfeestje, diy uitnodiging, Kinderfeestje zelf maken