DIY

DIY 10x makkelijke & leuke Sinterklaas surprises

Mijn dochter komt thuis van school; “Mam, helaas ik heb een jongen!” Wat zeg je? “Sinterklaas surprises mam!” Dus dat wordt geen make-up tafel maken. Ah jammer! Daar gaan onze ideeën. Mijn dochter en ik hadden het er nog over, als we nou een leuke toilettafel maken of een grote pot nagellak. Nou dat komt wel goed dacht ik, appeltje..eitje. Easy peasy! Maar helaas… ze had een jongen met de lootjes …Dat is dan toch weer andere koek in dit meidenhuis.

Sinterklaas, heb je net met een hoop pijn en moeite leuke, betaalbare, “waar ze wat aan hebben” schoencadeaus in huis ..heb je er eentje thuis die surprises mag maken op school.

Sinterklaas Surprises

Ik vind het toch altijd weer een heel gedoetje, Sinterklaas surprise maken, want hoe leuk ook..ik ben hier in huis uiteindelijk de pineut, tuurlijk ook wel samen met mijn dochter, maar je begrijpt wat ik bedoel. Al weken ben ik karton, wc rollen, schoenendozen, theedoosjes etc. aan het verzamelen. Gelukkig had ik al wat voorwerk gedaan, dat voorwerk was natuurlijk alleen maar inspiratie opdoen naar makkelijke DIY van kaptafels, nagellak etc. Voor jongens had ik totaal niet gekeken, maar dat viel nog mee. Tijdens mijn zoektocht op Pinterest vond ik ook voor jongens leuke Sinterklaas surprises.

10x Sinterklaas DIY surprises

Ik verzamelde tien surprises die ik tegenkwam tijdens mijn zoektocht naar de perfecte Sinterklaas surprise. “Perfect” in de zin van; géén papiermarche, géén rondingen en alle andere moeilijkheidsgraadjes. Ik heb de 10 leukste, die ook nog eens makkelijk zijn om in elkaar te knutselen, op een rij gezet.

Deze mega potlood vind ik echt superleuk en echt heel eenvoudig om te maken. Je hebt niet meer nodig dan wat karton, wc rollen en wat verf. Kijk voor de uitgebreide werkbeschrijving op Increations

ttDeze kaptafel is ook erg leuk, maarja helaas voor ons gaat het h’m dus niet worden. Kijk voor de werkbeschrijving op Carla creatief

robotHeel leuk! Deze hebben wij dus op het oog om te maken. Ik denk dat we voor een robot gaan. Misschien ietsjes anders maar dit is een goede inspiratie bron. Gespot op On to baby

Sinterklaas suprise

Deze vind ik ook erg leuk! Makkelijk. Veel heb je er niet voor nodig. Rubberen handschoen, zilveren spuitbus en een doosje, verf en klaar is deze mooie suprise. Kan voor jongen en meisje. Complete werkomschrijving lees je hier; Connie’s Creations

Legohoofd

Voor de Lego fans een Lego hoofd, heel makkelijk, bijna kant- en klaar te bestellen bij Pipoos

Turn piet

Superleuk deze turn piet. Kijk hier voor de complete werkbeschrijving; Beetje bezig

Sinterklaas suprise

Ja…geweldig toch! En makkelijk, kun je zo klaar mee zijn. Kijk hier voor de benodigdheden: Sinterkaas suprises

Sinterklaas suprise

Het paard van Sinterklaas. Easy peasy .. een paar dozen en wat versiersel en je maakt dit paardje in een handomdraai via Zelfmaak ideetjes

——————————————————————————————–

Voetballer van het jaar! Een oude voetbalschoen, spuitbus en een schoenendoos.
———————————————————————————————-??

Schoenendozen, gele verf of inpakpakier, linten en karton en je maakt deze Emoij in een handomdraai. Leuk om er meerdere te maken. Kijk hier voor de complete werkomschrijving: Studio diy

Nou daar kom je wel uit toch? Het hoeft niet al te moeilijk te zijn. Ga jij Sinterklaas suprises maken?

11 Comments