Detox thee Tastea, kuur, detoxen,
Review,  Samenwerking

Detox thee. Ik ben aan het Detoxen met Tastea

Detox thee. Ik ben aan de detoxificatie. Oftewel aan het ontgiften. Detox. Een paar weken terug ontving ik van Tastea een mailtje of ik een het leuk vond om een thee uit te zoeken. Nu drink ik graag thee, dus dat wou ik zeker gaan testen. Ik was ook best benieuwd naar de thee van Tastea. De afgelopen tijd zag ik best wat voorbij komen op diverse blogs en de ervaringen met Tastea zijn allemaal positief en enthousiast. Ik was benieuwd wat mijn ervaring zou zijn met deze dertig dagen Detox thee kuur.

Uit het diverse thee assortiment van Tastea koos ik voor de dertig dagen Detox thee. Nu had ik vorig jaar zelf weleens een poging gedaan om te detoxen in combinatie met een dieet, maar dat vond ik best zwaar en uiteindelijk niet tedoen. Daar hoorde ook een zelfgemaakte detox thee bij. De zelfgemaakte thee was niet te drinken. Veel te veel gedoe met diverse kruiden. Uiteindelijk heb ik het dan ook niet volgehouden.

Al vrij snel kreeg ik een pakket binnen van Tastea. Toen ik de doos opende was ik eigenlijk werd ik direct verrast door de geur. Die was zo sterk dat je het door de verpakking heen rook. En het rook echt heel lekker. De thee was mooi verpakt en wordt bewaard in mooi zwarte blikken. Ook kreeg ik er een Tastea beker bij. Tastea scoort voor mij al op hoe het eruit ziet al een tien. Het ziet er al zo mooi en luxe uit en daar word ik altijd wel heel blij van als iets er heel mooi en goed uitziet. Dan kan het voor mij al bijna niet meer een flop zijn. Maar is dat echt zo?

Detox thee

De Detox thee bestaat uit de Detox morning en Detox evening thee met beide een inhoud van 75 gram. Je gebruikt 2,5 gram. Ik gebruik twee theelepeltjes, die ik op het handige filtertje schep van de thee beker. Ik laat de thee een paar minuten intrekken en je kunt daarna lekker genieten van je thee. De ochtend thee is oprecht heerlijk! Een groene frisse thee vaak drink ik twee koppen en dan ‘s middag nog een kopje thee. De avond thee is ook heel lekker, persoonlijk vind ik de ochtendthee iets lekkerder. De avondthee is wat zwaarder naar mijn idee, ruikt net zoals de ochtendthee ook heel lekker, maar is wat kruidiger vind ik.

De Tastea theebeker is echt heel handig, zeker heel handig om mee te nemen maar ook ideaal om thuis te gebruiken. Je schept de thee zo op het filtertje, dus geen gedoe met een thee ei of iets anders. De beker is ook dubbelwandig, dus je thee blijft lekker lang warm, zonder je vingers te verbranden. Maar is ook ook heel fijn om koude drankjes juist weer langer koud te houden.

Detox thee Tastea, kuur, losse thee, kruiden, ochtend en avond

Waarbij kan de thee volgens Tastea je ondersteunen?

  • Boosten van je immuunsysteem
  • Verbeteren van de huid
  • Afdrijven van vocht
  • Verminderen van opgeblazen gevoel
  • Afdrijven van vrije radicalen en giftige stoffen waardoor gewichtsverlies kan ontstaan
  • Ondersteuning bij stress en vermoeidheid
  • Verhogen van je weerstand
  • Ondersteuning bij je stofwisseling
  • Ondersteuning voor een goede nachtrust
  • Onderdrukken van honger gevoel
Wat doet de detox thee met je?

Klinkt goed he? Ik drink de thee nu al een dag of tien en ik slaap wel wat vaster, geen idee of het ermee te maken heeft maar dat zou natuurlijk goed kunnen. Verder vind ik dat de ochtendthee echt wel een beetje een boost geeft! Naar mijn idee wat meer energie. Dus zoiezo een goede start van de dag voor mij. Ik ga gewoon lekker verder met de thee, vooral omdat het ook echt een lekkere thee is om te drinken. Wat het verder met mij doet kan ik pas denk ik aan het einde van de kuur zeggen.

De prijs van de thee is 39,95,- en de beker kost 19,95 schrik je daarvan?  Snap ik, maar het  zijn twee luxe blikken thee met een totale inhoud van 150 gram en je gebruikt maar twee theelepeltjes van de thee. Mocht je benieuwd zijn naar de Detox thee van Tastea, dan krijg je van Tastea tot 26 juni 10% korting op de producten van Tastea (m.u.v. de package deals) gebruik de speciale code: firmamama

Drinken jullie vaak thee?

Dit blog bevat een product dat ik heb ontvangen van een merk/bedrijf. Review is gebaseerd op mijn eigen ervaringen.

17 Comments