Denksport, puzzels voor kinderen.
Review,  Winnen

Denksport voor meiden! Het nieuwe puzzelblok en kleurboek. Review + WINACTIE

Denksport. Wie kent het niet, als je van puzzelen houdt, dan kom je toch vaak als eerste op Denksport uit. Niet raar want sinds 1930 bestaan deze populaire puzzelboekjes al. Of het nu gaat om een sudoka, ingewikkelde kruiswoordpuzzel of woordzoekers, Denksport heeft een groot assortiment aan puzzelboekjes en op ieder niveau. Het zijn ook de boekjes die je makkelijk meeneemt. Op vakantie, lekker in de tuin, op de bank en natuurlijk ook ideaal om cadeau te geven…

Denksport Junior

Denksport heeft natuurlijk ook puzzelboekjes speciaal voor kinderen! Sindskort heeft Denksport de look en feel van hun junior assortiment flink gerestyled. De boekjes zien er vrolijk en gezellig uit. Binnen deze collectie zijn 2 titels speciaal voor Meiden! Een kleurblok voor meiden; Mijn Modefabriek en het nieuwe Puzzelblok voor meiden.

Wat vinden mijn kinderen van de nieuwe Denksport boekjes?

Van Denksport mochten mijn meiden de boekjes ook uitproberen. Wat vonden ze ervan? Zijn de boekjes net zo leuk als dat ze eruit zien? Ik vroeg het aan mijn kritische testpanel!

Olivia van zes was meteen erg enthousiast over het kleurblok voor alle leeftijden, Mijn Modefabriek. Het kleurblok is lekker afwisselend vol met mode en alles wat er mee te maken heeft. Dit is op het lijf geschreven voor Olivia en ze ging er meteen mee aan de slag. Tassen, schoenen, catwalks, modepopjes met mooie kleertjes aan. Elke pagina ziet er weer heel anders uit, maar heeft hetzelfde thema; mode! Wat trouwens ook wel handig is, dat beide scheurblokken zijn waardoor er pagina’s uitgescheurd kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om samen met vriendinnetjes tegelijk te puzzelen en/of kleuren!

En Noa (10)…

Mijn kritische dame van tien gaf haar eerlijke mening. Ik vind het een leuk puzzelblok mam! De puzzels vind ik erg leuk om tedoen, vooral de sudoka en de woordpuzzels. De “zoek de verschillen” hoeft voor mij niet zo, maar ik ga ze toch maken;) Het puzzelblok is voor meiden van 8 tot 12 jaar. Het thema van het puzzelblok vindt ze erg leuk, trends en mode!

Ik vind het leuke boekjes. Wat anders dan die eeuwige iPad! Gewoon lekker bezig zijn op een rustige woensdagmiddag. Of ideaal straks voor de herfstvakantie. De boekjes zijn handig om mee te nemen. Het doeboek:Mijn modefabriek is een lekker dik kleur- en doeboek. Mijn modefabriek is het leukst voor meiden vanaf een jaar of zes.

Het puzzelblok voor meiden is een lekker dik blok voor leuke modepuzzels, zoals woordzoeker, doolhoven, sudoka. Leuk voor meiden van 8 tot 12 jaar. Verder zijn het leuke boekjes om cadeau tegeven. Ze zijn beide namelijk leuk geprijsd: 4,75 voor het puzzelblok voor meiden en 4,95 voor het kleurboek voor meiden. Leuke tip voor cadeautje kinderfeestje,  Sinterklaas als schoencadeau of onder de kerstboom.

Je kunt je favoriete puzzel natuurlijk ook online bestellen. In de webshop vind je zowel alle losse edities als abonnementen. Om een puzzel te bestellen, kies je boven in het menu jouw favoriete merk. Vervolgens kies je het gewenste puzzelboekje en vink je een losse editie of een abonnement aan. Op deze simpele wijze kun je eenvoudig, voordelig en vertrouwd puzzelboekjes online bestellen

Mijn modefabriek, Puzzelblok voor meiden. Denksport

Winactie:

Ik mag van Denksport 3 exemplaren weggeven! 1 exemplaar van het kleurboek en 2 exemplaren van het puzzelblok.

Hoe maak je kans:
  • Like mijn facebookpagina Firma mama.
  • Laat op Facebook op onderaan dit bericht een reactie achter welk boekje je graag zou willen winnen!

De winactie loopt t/m maandag 25 september 23.59. Dinsdag 26 september maak ik de winnaar bekend. Ik zal de winnaar een mailtje sturen, laat dus een geldig e-mailadres achter. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

8 Comments