30 day blog challenge
Mijn verhalen

De naam van mijn blog. #30dayblogchallenge

Vandaag onderwerp 1. van de 30 day blog challenge! De naam van mijn blog? Ongeveer een half jaar geleden besloot ik te gaan bloggen. Helemaal nog niet zolang geleden dus. Ik ben echt een rookie op blog gebied, weet nog niet precies welke kant ik op wil gaan met mijn blog. Dat ik het nu al een half jaar vol houdt, ben ik best trots op, want eigenlijk vind ik het steeds leuker worden en gaat het schrijven mij steeds makkelijker af. Een naam bedenken voor mijn blog, vond ik niet zo heel erg moeilijk. Ik kan snel een keuze maken, dus het heeft gelukkig geen weken geduurd voordat ik een naam had.

Hiervoor had ik een korte tijd een gratis blog, maar na een maand had ik een eigen domein aangevraagd. De naam van mijn gratis blog was; everyhingbutthegirls en dedochtersonderneming. Ik koos daarvoor omdat ik twee meiden heb. Toen ik na een maand besloot om toch maar een eigen domein aan te vragen, want dan heb je toch meer mogelijkheden qua inrichting van je blog en handige pluggins. Zag er gewoon beter uit & aangezien ik echt een sucker ben voor de “Look & Feel” van maar “iets” besloot ik al heel snel een eigen domein aan te vragen. Bij dat .NL moest wel een andere naam vond ik. Het moest vooral makkelijk te onthouden zijn, beetje stoer, wel iets met mama. Waar zou ik voornamelijk over bloggen? Over mijn leven als meisjesmoeder, thuisblijfmoeder, maar dan wel op een humoristische, nuchtere manier geschreven, gewoon zoals ik het ervaar en zoals het is voor mij. Ik heb ook geen babies meer, dus moedermetbaby.nl (geen idee of het bestaat) hoeft dan ook niet.  Bij mij zul je ook geen zware onderwerpen lezen. Het is een persoonlijk blog met mijn ervaring als mama. Soms voelt het thuis weleens als een onderneming, waar het voornamelijk draait om the girls maar dan positief, druk en gezellig! Nou Firma Mama was geboren. Kort maar krachtig! En geen poespas eromheen.

Wat vind je van mijn blognaam? En voor de bloggers, wat is het verhaal achter jullie blognaam? Ben benieuwd!

7 Comments