Inhoud van mijn tas
Mijn verhalen

De inhoud van mijn tas

Vandaag  nummertje 3 van de 30dayblogchallenge.  “De inhoud van mijn tas” Nummer twee van de 30dayblogchallenge heb ik overgeslagen, want daar moet ik nog heel hard over nadenken. Ik ben altijd benieuwd wat een ander meesleept. Wat m’n tas betreft ben ik nogal een chaoot. Ik heb mijn tas gewoon omgekiept, what you see is what you see is what you get zeg maar. Ik ben niet zo heel erg georganiseerd wat betreft mijn tas.
Eigenlijk ben ik best een sloddervosje. Mijn tas wordt ook vaak als prullenbak door mijn dochters gebruikt. Lege snoeppapiertjes worden aan mij gegeven die ik vervolgens zonder mopperen in mijn tas gooi, dus af en toe plakt mijn tas ook eens aan de binnenkant.  Valt nog mee dat ik geen mieren in m’n tas heb gespot. Ik heb ook weleens een bananenschil in m’n tas gehad, gewikkeld in een papierenzakdoekje, zo naast m’n Chanel lipgloss, ja …dat was wel smerig.

Zoals alle vrouwen gebruik ik doordeweeks meer dan 1 tas. Daardoor ligt de ene helft van de inhoud dan weer eens in m’n fijne Hema tas en de andere helft weer ergens onderin m’n Shabbies tas. Ik kan nooit de deur uit voordat ik eerst drie tassen heb gecheckt. Ik heb ook een boel kleine schoudertasjes, waar m’n portemonnee niet in past, dan neem ik alleen m’n pinpas en telefoon mee. Eigenlijk heel onhandig zulke schoudertassen, sta ik weer bij Albert Heijn, heb ik m’n bonuspas weer niet bij mij.

  1. Tja zoals ik zei, mijn tas wordt ook vaak gebruikt als prullenbak. Snoeppapiertjes en een leeg drinkpakje.
  2. Snoepjes om de kids mee om te kopen en haarelastiekjes die niet alleen in mijn tas,maar overal in ons huis liggen.
  3. Pleisters. Mijn jongste wil voor elke schrammetje een pleister.
  4. Ik heb in al m’n tassen wel een tubetje handcrème & lippenbalsem.
  5. Heb ik altijd bij mij! Lipgloss. Makkelijk en snel op te brengen, heb ik geen spiegel nodig, want dat vind ik weer gedoe.
  6. M’n zonnebril, alleen een leeg hoesje. Waarschijnlijk ligt het los(?!?) in een andere tas of in de auto. En aspirines, alleen deze is leeg.
  7. Verzameling aan bonnen. Ik gooi ze gewoon in m’n tas. Als ik iets moet ruilen, ben ik eerst een halfuur op zoek in al die tassen.
  8. Ondefinieerbaar speelgoed van de meiden. “Mag het even in  jou tas, mam?”
  9. Mijn portemonnee uiteraard. Moet wel eerst checken of m’n pinpas niet ergens los in een klein tasje ligt.

Dit was de inhoud van mijn tas. Als ik een nieuwe tas heb, dan neem ik mij altijd voor om héél netjes tedoen, dat lukt dan twee weken en dan val ik weer in mijn oude sloddervos patroon.

Vertel mij alsjeblieft dat ik niet de enige ben met zo’n tas.

Inhoud van mijn tas

6 Comments